Sibel Turnagöl... ANNESİNİ TOPRAĞA VERDİ...

Sibel Turnagöl... ANNESİNİ TOPRAĞA VERDİ...

Eski karı-koca Kerem Alışık ve Sibel Turnagöl'ün sadece cenaze namazı boyunca aynı karede görünmelerine rağmen birbirlerine selam bile vermemeleri dikkat çekti.

Sibel Turnagöl'ün akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren 67 yaşındaki annesi Günay Önal'ın cenazesi dün Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi

İki gün önce akşam saatlerinde evinde vefat eden Önal'ın cenazesinin Adli Tıp'a gittiği için bir gün bekletildiği öğrenildi.

Yaklaşık 60 kişinin katıldığı cenaze törenine Sibel Turnagöl'ün eski eşi Kerem Alışık, annesi Çolpan İlhan ve şarkıcı Çelik de katıldı. Alışık ve Turnagöl'ün sadece cenaze namazı boyunca aynı karede görünmelerine rağmen birbirlerine selam bile vermemeleri dikkat çekti. Kerem Alışık, 20 yaşına giren oğlu Sadri Alışık ile saf tuttu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.