Siccin 5... TÜRK SİNEMASINDA  KORKU FİLMLERİNE YENİ BİR BOYUT!..

Siccin 5... TÜRK SİNEMASINDA KORKU FİLMLERİNE YENİ BİR BOYUT!..

17 Ağustos’ta seyircisiyle buluşacak olan “Siccin 5” 4 boyutlu (4DX) olarak izleyicilerle buluşacak.

2017’de vizyona giren “Siccin 4” Türkiye’nin ilk 4 boyutlu (4DX) filmi olmuştu, serinin beşinci filminde de 4DX özelliği devam ediyor. 

Bu teknolojiyle birlikte Siccin 5; hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyimle korkunun ötesine geçiş yapacak.  

Siccin 5’in 4DX afişi de yayınlanırken, filme resmi olarak +18 yaş sınırı getirildi. Serinin 5. filminde denenmemiş sahnelerle ve yeniliklerle korkunun şiddetini çok arttırdıklarını belirten filmin yönetmeni Alper Mestçi ise “Seyirciler salondan çıktığında da bu filmin etkisinden uzun süre kurtulamayacaklar” dedi.

Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün  gerçekleştirdiği, 330'un üzerinde kopya ile salon sayısında yine bir rekor kırarak vizyona girecek olan Siccin 5’te; üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesinin gerçek hikayesi anlatılıyor.

Seyirciler, Siccin 5’i 4DX seçeneğiyle Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum Marmara Forum ve Cinemaximum Maltepe Piazza’nın sinema salonlarında izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.