Sıfır6 Production...PANDEMİ DÖNEMİNDE TİYATROYU YAŞATMAK İÇİN KURULDU!

Pandemi devam ederken sanatçıların, oyuncu ve müzisyenlerin mesleklerini yapmak konusunda yaşadıkları sıkıntılarda bitmiyor. Sıfır6 Production tam da bu noktada sanatçılara yardım eli uzatıyor.

Sanatın yavaşladığı ve müziğin müzisyenlerin zor bir döneme girdiği günlerdeyiz.

Çoğu sanatçı el ele bile veremez oldu. Tiyatro salonları boş. Sanat severler oyunlara gitmeye korkuyor.

İşte bu zamanda Oda tiyatrosu bünyesinde sıfır6 production kuruldu.

Müzik ve kısa film projeleriyle sanat camiasına hızlı bir giriş yapan Sıfır6 Production, pandemi döneminde de sanata ve sanatçılara kapılarını açtı.

Tiyatronun fuayesini kayıt stüdyosuna sahnesini de greenbox haline getiren tiyatronun kurucusu Kaan Erkam ve arkadaşları sadece müzik kayıtları değil, sesli kitap, radyo tiyatrosu ve şiir albümleri de yapmayı planlıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE SANATA HİZMET

Pandemi devam ederken sanatçıların, oyuncu ve müzisyenlerin mesleklerini yapmak konusunda yaşadıkları sıkıntılarda bitmiyor. Sıfır6 Production tam da bu noktada sanatçılara yardım eli uzatıyor.

YENİ MÜZİSYEN ADAYLARINA TAM DESTEK

Sıfır6 production, albüm ve single çalışmaları yapmak isteyen ama yapamamış müzisyenlere, solist ve müzik grubu adaylarına tam destek verecek.

İlk şarkılarını yapacak olan sanatçılara herhangi bir kar amacı gütmeden kapılarını açacak.

Üstelik kliplerini de kendi bünyesinde çekerek, kendi etiketiyle piyasaya çıkartacak.

Ünlü besteci Aslı Maj, Greek Müziğin en iyi müzisyenlerinden Buzuki Aleko ve yeni nesil aranjörlerden Murat Darksound, besteleri aranjeleri ve sesleriyle projede yer alıyorlar.

06produksion.jpg

Kaan Erkam’ın yapımcılığını yapacak olduğu bu projede yazdığı sözler dışında poroje yöneticisi olan Gökçe Sumer ve her türlü teknik konuda tiyatro oyuncusu Taha Aykın da tüm mesaileri ile yer alıyorlar. Oyuncuları

Ayrıca Levent Tayman ve Niyazi Gezer başta olmak üzere tüm oda tiyatrosu kadrosu da seslendirilecek olan eserlere seslerini verecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.