Sıla... BURSA'DA SEVGİ SELİ!..

Sıla... BURSA'DA SEVGİ SELİ!..

Yaz sezonu boyunca ''Ondan Kalan Şarkılar'' konseptiyle Ege'yi karış karış dolaşarak sezona damga vuran Sıla, ‘Güz Konserleri’ kapsamında Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Uzun bir aradan sonra Bursalı hayranlarıyla buluşan Sıla, günler öncesinde biletleri tükenen konserde, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa konserine kaftanı andıran uzun ceketi ile sahneye çıkan güzel sanatçı sevenlerini ‘’Ne şahane bir gün.

Uzun bir aradan sonra yine çok şükür birlikteyiz. Çok güzel bir gece olmasını gönülden diliyorum.’’ sözleriyle selamladı.

‘Açık Deniz’ şarkısı ile konserine başlayan Sıla, daha sonra ise ‘Belalım’ şarkısını seslendirdi. Sahneden “Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli’ye selam olsun” diyerek Türk müziğinin iki usta ismine selam göndermeyi de ihmal etmeyen başarılı sanatçı, seyircilerden büyük alkış aldı.

Performansı ile olduğu kadar kıyafetleri ve güzelliği ile de geceye damgasını vurmayı başaran Sıla, özellikle ilk bölümde giydiği sultan kaftanını andıran ceketi ile de ilgi odağı oldu.

Konserinin sonlarına doğru başarılı popçu ‘Partili şarkılar’ ile Bursalı müzikseverlere seslenerek‘’ Artık herkes ayağa kalkabilir, konserin en eğlenceli yerine geldik’ diyerek coşkuyu ikiye katladı.

Yaklaşık iki saat süren performansını ’ Bize muhteşem bir gece yaşattınız, size söz veriyorum Bursa konserimizi her yerde anlatacağım.

Bu gece çok güzeldiniz.. Biz 21 Ekim’de tekrar buradayız, sizleri ve dostlarınızı bekleriz. Teşekkürler Bursa...’’ sözleri ile noktalayan Sıla, Bursalı müzikseverleri bir sonraki konserine davet etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.