Sıla... ÇEŞME'DE HİPNOZ ETKİSİ!

Sıla... ÇEŞME'DE HİPNOZ ETKİSİ!

Yaz konserleri kapsamında bu yaz ikinci kez İzmirli hayranları ile buluşan Sıla, Çeşme Amfi Tiyatro'yu salladı.

‘On’dan Kalan Şarkılar’ konseptiyle büyük beğeni toplayan ve çıktığı Ege Turnesinde on binlerce kişiyi konser alanlarına taşımayı başaran başarılı popçu Sıla, Çeşme Afi Tiyatro'da muhteşem bir konsere imza attı.

Biletleri geçtiğimiz hafta tükenen konser için etkinlik günü organizasyon yetkilileri tarafından satışa sunulan ek kontenjan biletleri de saatler içinde tükendi.

Konser alanını dolduran binlerce hayranını ''Bu buluşmalarımız bende alışkanlık ve bağımlılık yaratmaya başladı.

Rüyamda bile şarkı söylüyorum. Hatta geçen birinizi sahneme alıp birlikte düet yaptım. Rüya bu ya işte... Bir uyandım baktım hala şarkıyı mırıldanıyorum.

Siz bana bakmayın. Siz direkt haykırıp, bağıra çağıra şarkılar söyleyin.

Hadi bakalım bu gece her şey serbest.'' sözleri ile selamlayan Sıla, gece boyunca performansı ile Çeşme'de tam anlamıyla müzikal bir fırtına kopardı.

Her zaman olduğu gibi konserini bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere altıya ayıran başarılı popçu, ''Kavuştular bölümüne geldiğimizde bir kaç dakikalığına şirin görünecek ve mutluymuşuz gibi yapacağız.

Sonrasında zaten öylesine bir coşacağız ki; siz bile neler olduğunu hatırlamayacaksınız. Hipnoz gibi bir şey. Çok takılmayın, akışına bırakın...'' sözleri ile seyircilerinin yüzlerini güldürmeyi başardı.

sila_cesme1.jpgsila_cesme2.jpg

Sahneye ''Alsancak'' adını verdiği kırmızı mikrofonu ile çıkan genç popçu, derin dekolteli elbisesi ile de göz kamaştırdı.

Konserin son bölümünde ritmi yükseltip coşkuyu ikiye katlayan Sıla, tüm hayranlarını ''Bir maniniz yoksa Bodrum'a da bekleriz'' sözleriyle 25 Ağustos'ta ki konserine davet ederek konserini alkışlar arasına tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.