Sıla... KONSERLERİNE TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE YOĞUN İLGİ!

Sıla... KONSERLERİNE TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE YOĞUN İLGİ!

Harbiye konserlerinde, beş gün üst üste sahne alarak İstanbul seyircisine unutulmaz anlar yaşatan Sıla, Ege Turnesi ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Ege Turnesi kapsamında Bodrum'da sahne alan Sıla, Antik Tiyatro'yu hınca hınç dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir konser verdi.

İstanbul, Altınoluk, Ayvalık ve Çeşme'den sonra Bodrum biletleri de günler öncesinden tükenen Sıla'nın Bodrum konserinde son günlere kalan hayranları bilet bulamadı.

Etkinliğin yapılacağı Antik Tiyatro'nun giriş kapısında zaman zaman izdiham yaşanırken, konser giriş kuyruğu etkinlik saatine doğru metrelerce uzadı.

 

sila_bodrum_1.gif

MUHBİR BODRUM'U KASIP KAVURDU

İstanbul'daki Harbiye konserinde sahnesinde ağırladığı Mabel Matiz ve Ceylan Ertem ile Bodrum'daki hayranlarına da hoş bir sürpriz yapan başarılı sanatçı, özellikle Mabel Matiz'le birlikte seslendirdiği Muhbir ile Antik Tiyaro'da alkış tufanı koparttı.

sila_bodrum_2.gif

Gece boyunca Muhbir başta olmak üzere bir çok şarkısına telefon ışıkları ile eşlik eden ve tam anlamıyla bir görsel şova imza atan seyircilere teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Sıla, gecenin finalinde de kendisini yalnız bırakmayan seyircilerinin önünde eğilerek onları selamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.