Sıla... ŞARKILARINI HERKESTEN ÖNCE KİM DİNLİYOR?

Sıla... ŞARKILARINI HERKESTEN ÖNCE KİM DİNLİYOR?

Vaveyla" ile büyük beğeni toplayan Sıla,Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a konuk oldu.Sanatçı,evinde beslediği kedisine duyduğu sevgiyi anlattı.

Şarkılarımı Herkesten Önce "Güstav" dinler!

Yeni piyasaya çıkardığı albümü" Vaveyla" ile büyük beğeni toplayan Sıla,Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a konuk oldu.Sanatçı,evinde beslediği kedisine duyduğu sevgiyi anlattı.

Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "şarkılar güzel,albüm güzel peki özel hayatında Sıla gün içinde evinde yapıyor? Kafa nereye sen oraya mı? Mesela bir evcil hayvanın var mı?" soruya sanatçı şu yanıtı verdi:

Evet,evde Güstav adında bir kedim var.Yaklaşık dokuz senedir birlikte yaşıyoruz.Gerçek bir arkadaş?Aslında köpeklerin daha sadık,kedilerin ise kendini beğendiği söylenir.Ama Güstav ben hasta dahi olsam gözümün içine bakıp dizimin dibinden ayrılmayacak kadar dost bir kedidir.

"Peki Güstav senin şarkılarını seviyor mudur acaba?" sorusuna ise Sıla şu yanıtı verdi:

Güstav şarkılarımı biliyor ve dinliyor. Mesela ben albümü dinlerken yada yeni bir şarkı yapmışsam, alt katta bile olsa merdivenlerden pıt pıt çıkarak yanıma gelir.Hoparlörün yanına oturup kulaklarını diker ve şarkıyı dinler.Bence Güstav'ın baya müzik kulağı var ve şarkılarımı herkesten önce O dinliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.