Simge / Akustik Live... NE ZAMANDIR?

Simge / Akustik Live... NE ZAMANDIR?

Simge şarkılarının dijital mecrada 100 milyonun üzerinde en çok satan ve stream (dijitalortamda dinlenme) izlenme rakamına ulaşmasının ardından kendi şarkılarının yanı sıra sahne de seslendirdiği şarkıların akustik hallerini dijital platforma taşıdı.

Dinlenme rekorları kıran şarkılarıyla müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Simge, 'Mış Mış', 'Üzülmedin mi?', 'Prens& Prenses', 'Yankı', 'Ben Bazen', 'Öpücem', 'Yalnız başına' şarkılarının dijital mecrada 100 milyonun üzerinde en çok satan ve stream (dijital ortamda dinlenme) izlenme rakamına ulaşmasının ardından kendi şarkılarının yanı sıra sahne de seslendirdiği şarkıların akustik hallerini hayranlarının isteği üzerine dijital platforma taşıdı…

Simge, kendi şarkılarının yanı sıra sahnede söylemekten hoşlandığı şarkıların kendi orkestrası ile çalınmış hallerini hayranlarının yoğun istediği üzerine tek tek müzik severlerle buluşturacağı projesinin adı "Simge Akustik Live" .

Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın projesi olan Simge ‘nin muhteşem yorumu ile "Simge Akustik Live"'in ilk olarak müzik severlerle dijital platformlarda buluşacak şarkısı sözü ve bestesi Ersay Üner'e ait olan "Ne Zamandır?".

Sahnede farklı şarkıları söylemekten hoşlandığı şarkıları akustik hallerini hayranlarının yoğun isteği üzerine dijital platformlardan sunacak olan Simge, "Mesleğimde kendim içinde bir şeyler yapmak istiyorum.

Bu projeyi kendim için yaptım. Orkestram ve tüm ekibimle bana çok güzel bir anı. Bu anımı da benim müziğimi sevenlerle paylaşmak istedim onlardan da istek gelince' diye konuştu.

Simge, öte yandan yaz aylarında çıkaracağı yeni bir şarkı için hazırlıkta olduğunun müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.