Simge Fıstıkoğlu - Emir Tavukçuoğlu... ONLAR ERMİŞ MURADINA!

Simge Fıstıkoğlu - Emir Tavukçuoğlu... ONLAR ERMİŞ MURADINA!

NTV Spikeri Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz ay nişanlandığı Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi. Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine giren Simge Fıstıkoğlu'nu sevenleri yalnız bırakmazken düğün fotoğrafları ve videoları sosyal mecralarda paylaşıldı.

NTV Spikeri Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz ay nişanlandığı Emir Tavukçuoğlu ile Shangri-La Bosphorus'da düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Başarılı spiker, evlilik fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram'dan "Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını ve her şey tekrarlıyor, seni nice sevdiğimi.

Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim" notuyla paylaştı.

simgefistikoglu_evlendi1.jpg

Sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı düğünde Simge Fıstıkoğlu, Serkan Çağrı'nın klarneti eşliğide şarkılar söyledi.
Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine giren Simge Fıstıkoğlu'nu sevenleri yalnız bırakmazken düğün fotoğrafları ve videoları sosyal mecralarda paylaşıldı.
Simge Fıstıkoğlu-Emir Tavukçuoğlu çifti alkışlar eşliğinde sahneye gelirken dans edip aşk dolu bakışlarla ömürlük imza attılar.
 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.