SİMPSONS`LAR BABASIZ KALDI!

SİMPSONS`LAR BABASIZ KALDI!

Amerikan televizyonlarının en uzun süreli komedi dizisi The Simpsons`ın yaratıcılarından Sam Simon hayatını kaybetti.

1989'dan bu yana Amerikan televizyonlarında gösterilen The Simpsons, yaratıcılarından birini kaybetti. Sam Simon 59 yaşında hayatını kaybetti.

7 EMMY ÖDÜLÜ KAZANMIŞTI

Sakar bir baba ve ailesinin anlatıldığı Simpsons'da, Simon senaryo ekibine liderlik etmiş yeni karakterler geliştirmişti. Simon, Simpsons'daki yazar, yönetmen ve yapımcılık görevleri için 7 Emmy ödülü de kazanmıştı. 4 sezonun ardından Simpsons'dan ayrılan Sam Simon, yaptığı anlaşmayla şovun kazancından her yıl 20 ila 30 milyon dolar kazanmaya devam ediyordu.

TÜM MALVARLIĞINI HAYVANLARA BAĞIŞLADI

Simon, kendisine kanser teşhisi konulduktan sonra vakit kaybetmeden 100 milyon dolarlık servetini bir hayır kurumuna bağışlamaya karar verdi. Her zaman yasalarca korunmaya ihtiyacı olduğunu düşündüğü hayvan haklarına dikkat çekmek için elinden geleni yapan, daha önce PETA?yla da çalışan Sam Simon, mal varlığını hayvanları korumak için bağışladı.

"KANSERİ BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY OLARAK GÖRÜYORUM"

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapılan bir röportajda kanser için, ?Birçok insanın aksine ben, kanseri başıma gelen en güzel şeylerden biri olarak görüyorum. Kanser bana, uğruna savaşacağım bir amaç ve diğer insanlarla tekrar iletişim kurabilmem için itici bir güç verdi.? demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.