Sinan Akçil...'ADININ ÖNÜNDE KÜÇÜK VAR AMA O BENİM BÜYÜĞÜM!'

Sinan Akçil...'ADININ ÖNÜNDE KÜÇÜK VAR AMA O BENİM BÜYÜĞÜM!'

Meslektaşı Emrah ile sosyal medya üzerinden sert bir tartışma yaşayan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Maslak'ta görüntülendi. Kariyerinin ilk yıllarında rol aldığı filmlerde 'Küçük Emrah' lakabıyla tanınan oyuncunun açıklamalarına bakın ne cevap verdi?

Emrah ile Sinan Akçıl, sosyal medyadan beste tartışması yaşamıştı. Akçıl’ın “Burcu Kıratlı’yla oynadığı dizinin son sezonunda konuşmamışlar.

Benden bir şarkı istemişti ama duyduğum şeylerden sonra görüşmeyi düşünmüyorum” sözlerine, Emrah’tan sert yanıt gelmişti:

Televizyona çıkıp yalan söylüyorsun. Seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim.

Sen beni arayıp, uyduruk bestelerini satmaya çalıştın. Sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Bana beste yapmaya çapın yetmez.

Sinan Akçıl'a, "Emrah çok ağır sözler kullandı. 'Yalancı' ve 'çulsuz' diyerek sosyal medyada gündem yarattı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusu yöneltildi.

Ünlü şarkıcı, "Gereken cevabı verdim, bu açıklamalardan sonra konuşmanın alemi yok. Biz yıllar önce buluştuk.

O gün kendisini çok sevmiştim ve hakkında çok güzel şeyler yazmıştım. Ondan sonra böyle tatsız bir hale geldi olaylar" şeklinde konuştu.

"Bana 'yalancı' dedi, 'çulsuz' dedi. Bunlar komik şeyler. Bunların doğru olmadığını bütün Türkiye biliyor. Canı sağ olsun. Adının önünde küçük var ama benim hala büyüğümdür."

İkili, yıllar önce bir parça için buluşmuş, Akçıl paylaşımında, Emrah’ı övmüştü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan manken ve oyuncu Arzu Yanardağ, ünlü şarkıcılar Emrah ile Sinan Akçıl arasındaki kavgaya dair çarpıcı yorumlar yaptı.

1997’de ‘Unutabilsem’ dizisinde Emrah’la başrolü paylaşan Arzu Yanardağ, "Şok, şok, şok; bunca yıldan sonra Sinan Akçıl hayranı oldum.

Diziden sonra kendisiyle hiç karşılaşmadım. Zaten müziğine, yaptığı işlere hiçbir zaman ilgim, sevgim olmadı.

Ama Sinan Akçıl ile ilgileniyorum artık. Çok güzeldi, kapak sesi geldi. Ben tabii ki Sinan'ın tarafını tutuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.