Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı... KISASA KISAS!

Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı... KISASA KISAS!

Sinan Akçıl evlenip boşandığı ve daha sonra yeniden barıştığı eski eşi oyuncu Burcu Kıratlı ile önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi. Sinan Akçıl, Kıratlı'nın oynayacağı rollerde kuralları olduğunu söyledi.

Müzik insanı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Kasım 2018’de aşk yaşamaya başlamış, Ocak 2019’da evlenip 9 ay sonra boşanmıştı. Ama Kasım 2019’da yeniden bir araya gelmişlerdi.

İkinci kez evlenecekleri söylenen sevgililer önceki akşam Kuruçeşme’de baş başa yemek yediler. Burcu Kıratlı çıkışta yeni projeler için teklifler aldığını söyledi.

Sinan Akçıl, “Burcu Hanım’ın işlerine karışıyor musunuz, canlandıracağı roller için kurallarınız var mı?” sorusunu “Evet Sinan Şoray kurallarım var. Dizilerde öyle öpüşüp sevişemez” diye yanıtladı.

Devreye Burcu Kıratlı girdi ve Sinan Akçıl’a şu karşılığı verdi: “Aşkım; o zaman senin de konserlerine kızlar gelmesin.”

ESKİ SEVGİLİLERİNİ ALDATTI MI?

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Sinan Akçıl, evlendikten sonra ilk defa tek eşli olduğunu açıkladı.

Akçıl'ın bu açıklaması, "Eski sevgililerini aldattı mı?' sorusunu akıllara getirdi. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Hadise, Otilia ve Ebru Şallı gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Özel hayatına dair, eski sevgililerini çıldırtacak bir açıklamada bulundu.

Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani." diye konuştu.

"ŞU ANDA BURCU İLE BARABERİZ"

Sinan Akçıl şöyle devam etti; "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz.

Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir 'Oh be' diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik."

ESKİ SEVGİLİLERİNİ ALDATTI MI?

Sinan Akçıl'ın bu açıklaması, "Eski sevgililerini aldattı mı?" sorularını akıllara getirdi. Sinan Akçıl, daha önce Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile aşk yaşamıştı.

Kaynak:posta.com.tr / Hakan Kırarslan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.