Sinan Akçıl... "DA VİNCİ" GİBİ ŞİFRE !

Sinan Akçıl... "DA VİNCİ" GİBİ ŞİFRE !

Radyo Turkuvaz'a misafir olan Sinan Akçıl, çıktığı andan itibaren tartışma yaratan "Terk Ediyorum-Küfür" isimli şarkısıyla ilgili akıllarda soru işareti bırakan bir açıklama yaptı

"Karnaval" isimli albümü ile Radyo Turkuvaz'a misafir olan Sinan Akçıl, çıktığı andan itibaren tartışma yaratan "Terk Ediyorum-Küfür" isimli şarkısıyla ilgili akıllarda soru işareti bırakan bir açıklama yaptı.

Ünlü radyocu Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "şarkın tartışıldı hatta bir başka ismin adı geçti. Ancak detayın kimse farkına varmadı,küfür isimli şarkının içinden bazı anlaşılmayan sesler geliyor. Burada gerçekten küfür mü ediliyor,bana mı öyle geliyor?" sorusuna yakışıklı popçu şu cevabı verdi:

"Önce şunu açıklayayım. Çiftler evli olsun bekar olsun, ayrılık zamanı geldiğinde genelde dostça ayrılmazlar,ne hikmetse küfür ederek kapıyı vurup giderler. Bende şarkımda bu durumu eleştirdim. Ve bu eleştirimi de teknik bir oyunla şarkıya gizledim. Yani bir bakıma şarkıma gizli bir şifre koydum. Dikkatli dinleyenler "Terk Ediyorum -Küfür" isimli şarkımda ,yine yakından tanıdığınız ünlü bir bayan şarkıcı tarafından söylenen şifreli sözleri bulabilir. Bu şifreli sözleri ve söyleyen bayan şarkıcıyı tahmin edene imzalı bir albümümü armağan edeceğim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.