Sinan Akçıl... EN KALABALIK ANNELER GÜNÜ BAK-ÇEK'İ!

Sinan Akçıl... EN KALABALIK ANNELER GÜNÜ BAK-ÇEK'İ!

Anneler günü'n de Adapazarı'nda bir alışveriş merkezi'nde konser veren Akçıl, konsere annesi ile geldi.

Önce annesi için yazdığı notu okuyan Akçıl daha sonra "ben de buraya annemle geldim,işte benim meleğim'' diyerek annesi Gaye hanımı sahneye davet etti. Sevenlerinin karşısında hem kendi annesinin hem de tüm annelerin gününü kutladı.

40 bin kişinin geldiği konserde büyük izdiham yaşandı.Çığlıkların uzun süre susmadığı konser, Sinan Akçıl'ın birbirinden hit şarkıları ile devam etti.Hep bir ağızdan Akçıl'ın şarkılarını söyleyen hayranları sanatçıyı daha yakından görebilmek için birbirleri ile yarıştı ve ezilme tehlikesi atlatıldı.

sinanakcil_annesi.jpgsinanakcil_annesi.jpgsinanakcil_annesi.jpgsinanakcil_annesi.jpg

Hayranlarına düet müjdesi...

Demet Akalın'ın da anneler gününü kutlayan Akçıl, hayranlarına Akalın ile birlikte düet yapacakları "Vazgeçilmezim" isimli şarkının müjdesini de verdi ve hayranlarının sevinç çığlıklarını videoya çekerek Demet Akalın'a gönderdi.

40 bin kişilik selfie....

Sinan Akçıl, konserin sonuna doğru 40 bin kişilik dinleyicisi ile selfie çekti ve 20 Mayıs doğum gününde çıkartacağı ''Ayıp Yani'' şarkısının sözlerini ilk kez söyledi, büyük alkış alan sanatçı,yaşanan izdiham sebebi ile sahneden kaçırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.