Sinan Akçıl... EŞİNİN YARI ÇIPLAK GELİNLİĞİNE TEPKİ!..

Sinan Akçıl... EŞİNİN YARI ÇIPLAK GELİNLİĞİNE TEPKİ!..

2019 yılının ilk gününde nikah kıyan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin nikahlarından ziyade giyilen gelinlik olay oldu.

Sinan Akçıl'ın eşini gelinlikle ilk gördüğü anda verdiği 'Giyinmemiş ya' tepkisi olay olurken, eşiyle bir süre konuşan ünlü şarkıcının, gelinliğin göğüs dekoltesini kapatması için uğraşması dikkatlerden kaçmadı.

2019'un ilk nikahı olarak kayıtlara geçen bu anlara, çiftin İstanbul'dan özel olarak davet ettiği 10 kişilik bir arkadaş grubu eşlik etti.

Burcu Kıratlı'nın gelinliğine sosyal medyadan binlerce yorum yapılırken, bir düğün için gereksiz olduğu konuşuldu. Gelinliği geceliğe benzetenler bile vardı.

Akçıl, önceki gün paylaştığı bir fotoğrafta, "Bir gün bana deselerdi karşında büyüleyici şekilde duran, iyisiyle kötüsüyle herşeyi konuştugun o “sihir gözlü kız” ileride eşin olacak diye dönüp derdim ki “inşallah öyledir”! ve ”öyle oldu”.

Masalın içine girip hiç çıkmamak için, en asi, en aşk, en müzik, en oyuncu, en serseri ama en sahici günler adına sonsuza kadar evet, sen tek evet ile kadere dönüştün, ya da kader zaten sendin ben sana dönüştüm" şeklinde yorumda bulundu.

"Burcu Kıratlı’nın gelinliğini gördünüz mü? Ben göremedim." şeklinde yapılan bir yorum sosyal medyada beğeni alırken, "Burcu Kıratlı'nın giydiği gelinliği ben giysem akrabalarım düğüne gelmez" şeklindeki yorum, oyuncunun sevenleri tarafından eleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.