Sinan Akçıl... KARANTİNADA KASLAR GİTTİ, KİLOLAR GELDİ!

Sinan Akçıl... KARANTİNADA KASLAR GİTTİ, KİLOLAR GELDİ!

2 yıl öncesine kadar fitness dergilerine kaslarıyla poz veren Sinan Akçıl, karantina günlerinde kilo aldı. Sinan Akçılın, o eski halinden eser kalmadı.

İkinci kez nikah masasına oturacakları söylenen Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı, sezonu Çeşme’de açtı. Önceki gün The Beach Of Momo’da loca kiraladılar.

Oyuncu Burcu Kıratlı fit vücuduyla dikkat çekti. Sinan Akçıl ise tam tersi! Karantina günlerini hiç spor yapmadan geçiren popçu 3 yıl öncesine dönmüş gibiydi

Zira 2017 yazında göbekli fotoğrafları basına yansıyınca diyete girip spora başlamış ve 2018’de sevenlerinin karşısına Arnold Schwarzenegger’den hallice bir şekilde çıkıp beğeni topladı.

Sinan Akçıl ikinci kez damatlık giymeden önce yine rejime başlayacak. Bu arada Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl köpekleri Minnie ve Mira’yı da tatile götürdüler.

"Aç kaldım"

Sinan Akçıl forma girip kas yapınca “Azmettim her gün çalıştım. Sabah ilk işim aç karnına bir kahve içip kardiyo yapmaktı.

8 ayda, 320 saat kardiyo, 240 saat ağırlık idmanı yaptım. Çok aç kaldım. Kendimi sabaha karşı 4-5 gibi gözümü açıp yeşil elma yerken buldum” demişti.

 

Kaynak:posta.com.tr /Deniz BOY

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.