Sinan Albayrak...  "SOMUNCU BABA" FİLMİNDE!

Sinan Albayrak... "SOMUNCU BABA" FİLMİNDE!

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde son dönemde “O Hayat Benim” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Sinan Albayrak da “Beyazid-i Bestami” karakteriyle yer alıyor.

Kürşat Kızbaz’ın yönetmen ve yapımcı olarak imzasını attığı “Somuncu Baba Aşkın Sırrı Filmi” 1 Nisan’da vizyona giriyor.

Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Altan Akışık, Altan Gördüm, Emin Olcay, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Kenan Bal, Saruhan Hünel, Suna Selen, Tuvana Türkay, Yunus Emre Yıldırımer’in de aralarında bulunduğu dev bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde son dönemde “O Hayat Benim” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Sinan Albayrak da “Beyazid-i Bestami” karakteriyle yer alıyor.

Sinan Albayrak yer almaktan çok heyecan duyduğunu belirttiği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Filmde canlandırdığım Beyazid-i Bestami karakteri Allah’a olan hislerini alışılmışın dışında bir samimiyetle dile getiren önemli bir derviş. 

Yalnız ve dünya nimetlerinden uzak bir hayat yaşayan Beyazid-i Bestami, Somuncu Baba'yı ilahi aşkı arama yolunda olgunlaştıran ve o büyük sırrın kapılarını açan ve ana hikayeye dokunan bir karakter. Böylesine manevi duyguların, şiirin ve kelamın öz olduğu bir yapımda olmak, dönemin içinde kendinizi hissetmenizi ve yeniden keşfetmenizi sağlıyor.

Yönetmenimiz Kürşat Kızbaz, çekimleri 1 yılda 4 farklı mevsime yaydığı ve görsel bir şölen haline getirdiği filmde izleyicinin gerçekliği hissetmesini sağlıyor. Bu film günümüzde çok ihtiyaç duyduğumuz duygu ve kavramların anlatılması adına büyük önem taşıyor. Böylesi önemli bir filmde yer aldığım için mutlu ve gururluyum.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.