Sinan Yılmaz... YENİ ALBÜMÜ, “METELİK / PATİKA” İLE KARŞIMIZDA!..

Sinan Yılmaz... YENİ ALBÜMÜ, “METELİK / PATİKA” İLE KARŞIMIZDA!..

Karadeniz müziğinin sevilen sesi, kolbastının geniş kitlelere ulaşımını sağlayan sahnelerin en hareketli sanatçıılarından biri olan Sinan Yılmaz yeni albümünü sevenleriyle buluşturdu.

2012 yılında çıkardığı “Alev Alev” albümünden bugüne kadar düğün, konser, festival sahnelerine koşan, TV programları sunan ve aynı zamanda sahibi olduğu Big Sound Prodüksiyonda birbirinden değerli sanatçılara albüm yapan Sinan Yılmaz, kendi albümünü biraz askıya almıştı.

“Metelik / Patika” adını verdiği albümle nihayet sevenleriyle buluşan nam-ı değer Kolbastının Kralı, bugünlerde oldukça heyecanlı.

Albümün aranjörlüğünü; Yusuf Tomakin, Sercan Hoşgör ve Serkan Türker üstlendi. Mix’te Enver Akarcalı, Sercan Hoşgör, Yusuf Tomakin ve Serkan Türker imzası var. Mastering çalışmaları General Mastering Studio’da Gökhan Kimverdi tarafından yapıldı. Grafik tasarım Gürkan Aydın’a ait. Albüm fotoğraflarını Serkan Türker çekti. Bütün şarkıların çalışmaları Srn Studio, Studio Tomakinler ve kendi stüdyosu olan Big Sound stüdyosunda yapıldı.

Albüm dijital platformlara yüklenir yüklenmez ön plana çıkan, radyolarda çok istek alan “Dedemin Dedesi” şarkısına klip çeken sanatçı, sevenlerinin kendisinden hep hareketli şarkıları dinlemeyi istediğini ifade etti.

Bu albümde iddialı slov şarkılara da yer veren Sinan Yılmaz, “Dedemin Dedesi” şarkısının klibini memleketi olan Trabzon’da Ramada Otel’de çekti.

Sözü ve müziği Yusuf Çakır’a, aranjesi Yusuf Tomakin’e ait olan şarkının klibinde, dede rolünü “Sen Anlat Karadeniz” dizisinden tanıdığınız Pala Dayı oynadı.

Yönetmen koltuğunda Sinan Yılmaz otururken, klibin görüntü yönetmenliğini Koray Söğüt üstlendi.

“Metelik / Patika” albümü ve “Dedemin Dedesi” klibi, Big Sound etiketiyle şimdi tüm dijital platformlarda…

İŞTE SİNAN YILMAZ'DAN "DEDEMİN DEDESİ"...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.