SINAV İÇİN BULUŞTULAR!

SINAV İÇİN BULUŞTULAR!

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sahibi olduğu oyunculuk okulu Atölye 1314'de Haziran ayında yapılacak konservatuara giriş sınavı öncesi, öğrencileri hazırlamak için sınav heyecanı vardı.

Üstelik de öğrenciler çok sevip, hayranı oldukları İclal Aydın, Ezgi Asaroğlu, Birgül Ulusoy ve hocaları Yeşim Ceren Bozoğlu'nun önünde ter döktüler.

O Hayat Benim adlı dizide birlikte kamera karşısına geçen İclal Aydın, Ezgi Asaroğlu ve Birgül Ulusoy, haftalar önce diziden ayrılan arkadaşları Yeşim Ceren Bozoğlu'nu ve öğrencilerini yalnız bırakmayarak, 4 kişilik bir jüri oluşturup, oyunculuk okulunun öğrencilerinin performanslarına oy verdiler.

BİRGÜL ULUSOY ve YEŞİM CEREN BOZOĞLU'NUN GÖZYAŞLARI

Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, Nuran'ın dizideki en yakın arkadaşı olan Sakine'yi canlandıran Birgül Ulusoy ile diziden ayrıldıktan sonra ilk kez sınav nedeniyle bir araya gelince, ilk karşılaşmalarında duygusal anlar yaşandı. Dizide birbirlerine "ahretlik" diye hitap eden Bozoğlu ve Ulusoy, birbirlerine sarılıp hasret giderirken, gözyaşlarına da hakim olamadılar.

İCLAL AYDIN, OYUNCULUĞA BOZOĞLU İLE BAŞLAMIŞ

Yazarlık, sunuculuk ve oyunculuk yapan İclal Aydın, oyunculuğa yıllar önce Yeşim Ceren Bozoğlu ile birlikte rol aldığı "Sıcak Saatler" adlı diziyle başladığını hatırlatarak, Bozoğlu ile dostluklarının çok eski yıllara dayandığını, sınavda jüri olması için teklif aldığında hiç düşünmeden geldiğini ifade etti. Sınav için biraraya gelen 4 başarılı oyuncunun ortak yönlerinin "mütevazi" olmaları olduğunu hatırlatan gazetecilere ise Birgül Ulusoy "Ben Müjdat Gezen okulu mezunuyum, orada önce insan olmak vardı, iyi insan olduktan sonra iyi oyuncu da olursunuz öğretildi bize" derken, Bozoğlu "iyi insanlardan iyi oyuncu çıkarmak önemli olan, okulda da öğrencilerimizi bu duygusallıkla yetiştiriyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.