Sinema Güzeli 2024... SİNEMAYA GÖNÜL VERENLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ!

Sinema Güzeli 2024... SİNEMAYA GÖNÜL VERENLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ!

Türkiye’nin ilk tescilli Sinema Güzeli 2024 yarışması 15 Mayıs 2024’de İstanbul Windsor Otel’de gerçekleşecek. Sinemaya gönül verenler ve birlikte bu güzel yarışmanın yol arkadaşlığını yapan değerli isimler Koşuyolu Hasan Usta Kebap’ta iftarda bir araya geldiler.

Bir Hakan Solaker organizasyonu olan Sinema Güzeli yarışması Bakü’de 3 kere de bu güzel yarışmanın yarı finallerini gerçekleştirdi.

İftara bir araya gelen Film-San Başkanı ve Jüri başkanı Engin Çağlar İstanbul Milletvekili av. Serkan Bayram, Nuri Alço, Çiğdem Tunç, Meral Konrat, Film-San Vakfi Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Burçin Bildik, Nesli Özsoy, yarışmanın sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, film yapımcısı Erol Kocan, Modacı Faruk Karataş, duayen gazeteci ve Magazinkolik haber portalı sahibi Nurcan Sabur, CK Medya sahibi Gültekin Kaya, Best Life dergisi sahibi Cenk Kemal İçten, Global Leader sahibi Serkan Çılgın, Pars Medya ortaklarından Kurban Akar, Hasan Usta Kebabın sahibi ve ev sahipliği yapan İzzettin Oral, organizatör Harun Özçağ ve Film-San Vakfı Genel Sekreteri Derya Özgören katıldılar.

sinemaguzeli-iftar.jpg

İftar sonrası 15 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan Sinema Güzeli Yarışması 2024 içeriği katılımcıları konuşulurken 14 kız ve 14 erkek yarışmacı gecede hazır bulunacak.

Tüm katılan yarışmacılar Film-San Vakfı elemesi ve güvencesi altında oyunculuk eğitimini akademilerden tamamlanmış kişilerden oluştu.

Ayrıca 2 kız ve 2 erkek te yedek olarak belirlenmiş durumda. Sinema Güzeli Yarışması her zaman olduğu gibi yine 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek yarışmada akademilerden eğitimini almış yarışmacı adaylarını tercih ederek bu işe gönül vermiş gençlerle yola çıkıyor.

Çok özel bir jüri kadrosu dalında profesyonellerle gerçekleşecek. Sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler, yeni yetenekler katmak amacıyla gerçekleşen bu güzel organizasyon 15 Mayıs’ta büyük final sonra Kasım ayının ilk haftası Azerbaycan Bakü’de yarı final gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.