Sıradaki Gelsin...  KAHKAHA GARANTİLİ BİLGİ YARIŞMASI!

Sıradaki Gelsin... KAHKAHA GARANTİLİ BİLGİ YARIŞMASI!

Bilgisini test etmek isteyenler, kahkahayla gülelim diyenler, sıradakinin gelmesini bekleyenler; ‘Sıradaki Gelsin’ yeni bölümüyle 13 Nisan Perşembe saat 23.30’da Fox’ta.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, Emre Karayel’in sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’in Perşembe ekrana gelecek 16’ncı bölümünde izleyicileri; yarışma heyecanı, eğlencesi, ‘Para Çarkı’, ‘Aksiyon Sorusu’, ‘Düello’su, ‘Locası’ ve ‘Final Heyecanı’yla yine dolu dolu bir program bekliyor.

BÜYÜK FİNAL ÖDÜLÜ TAM 80 BİN LİRA

Kazanmak için sıraya girilen, sıradışı bilgi yarışması ‘Sıradaki Gelsin’de gecenin en çok kazananı olarak finale çıkmaya hak kazanan Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü öğrencisi Gizem Yoro, 150 saniyede 21 soruya yanlış cevap vermeyi başarırsa, 80 bin liralık ödülün de sahibi olacak.

ŞAŞIRTAN BENZERLİK

Eğlence dolu programda Emre Karayel’in, ünlü oyuncu Halil Ergün’e benzerliğiyle dikkatleri çeken yarışmacı Fuat Harman ile keyifli sohbeti ve selfie esprisi izleyicileri kahkahalara boğacak.

‘Aksiyon Sorusu’nda hayvan haklarına dikkat çekmek için açılan ‘Hayvanları sev insan ol’ yazılı pankart da dikkat çekerken, Bahadır Efe’nin canlandırdığı ‘Yo’ tiplemesi de hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri coşturacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.