Sisi… EMİR SARIGÜL AYNI BABASININ OĞLU, O DA ‘’ZAMPARA’’

Flash TV’de hafta içi her gün yayınlanan Tuğba Ekinci, Nihat Doğan, Bahar Candan, Ebru Polat'ın yorumcu olarak katıldığı ‘Alsana Haber ‘’ programının moderatörü Seyhan Soylu programında bombayı patlattı.

Yaz aylarında tekne görüntüleri ifşa olan Emir Sarıgül ve Sibel Can aşk iddialarını yalanlamış, görüntülerin photoshop olduğu ileri sürülmüştü.

Haberlerin ardından bir dönem aşk yaşadığı Buket Aydın'la görüntülenen Emir Sarıgül, bir kez daha Sibel Can'la yakalandı.

Emir Sarıgül ile Sibel Can, aylar sonra ilk kez görüntülendi…

SİSİ ‘’YAKALIYORUM HAYIR İŞİ YAPTIRIYORUM. ‘’

Seyhan Soylu şu ifadeleri kullandı, “Bundan iki üç yıl önce Sibel Can’la görüntüleri bana gelmişti.

Emir yapma beni patlatma abla dedi ben de o zaman hayır işleri yap dedim şehit, engelli gazi ailelerimize yardım et, ya da 50 tane tekerlekli sandalye al dedim.”

TAM DA EMİR SARIGÜL’DE BABASININ OĞLU  ‘’ZAMPARA’’

Nihat Doğan da Buket Aydın’a tabiri caiz ise verdi veriştirdi ‘’ Olmayan bir statüyü kendine atfetmek suretiyle kanalı babasının kanalı gibi kullandı, istediğin makama oturdu, istediğini aldı, istediğini kesti patron bile o kadar güçlü değildi.

Cumhurbaşkanı’nın uçağıyla yurt dışı seyahatlerine giden kadına bakıyorum da şimdi magazin malzemesi haline dönüşmüş, oturduğu her yerde konuşan, kamera meraklısı, neredeyse güvenlik kamerasına konuşacak hale düşmüş…

Emir Sarıgül’ün bu aşk üçgeniyle babası Mustafa Sarıgül’ü de zor durumda bıraktığını söylemek isterim.”

“Babasının oğlu” olsun diyen Nihat Doğan’a cevap program partnerlerinden ve programın moderatörü Sisi’den geldi.

Seyhan Soylu şu ifadeleri kullandı “Mustafa Sarıgül’ü çok severim fakat Emir Sarıgül tam da babasının oğlu, Mustafa abi de zamparadır çok çapkındır ‘’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.