SixStar Team... BUZ TUTAN ÇILDIR GÖLÜNDE YARIŞ!

SixStar Team... BUZ TUTAN ÇILDIR GÖLÜNDE YARIŞ!

Türkiye’de Lüks Otomotiv severlerin gözdesi olan firma SixStar Solutions’un sponsorluğunda; tek bayan olarak yarışan Avukat Abide Gülel ve takım arkadaşı eski Avrupa Şampiyonu Janne Tuohio “2. Yarışta o kupa bizim” dedi.

Borusan Otomotiv Motorsport Akademi Kış Kupası'nın ilk yarışması Kocaeli’nin İzmit Körfez Yarış Pisti'nde yapıldı.

SixStar’ın sahipleri Steve ve Özge McAree’de “takımımızla gurur duyuyoruz bize de birincilik yakışır” dyerek takımlarına gün boyu destek oldular. Katılanlar için farklı aktivitilerinde düzenlenmiş olduğu gün, bir hayli eğlenceli geçti. Basın mensuplarının ve araba severlerin dikkatini çeken SixStar ekibi kendileriyle yapılan ufak söyleşide “SixStar kendi markamız.

Lüks araçların bakımı ve koruması üzerine uzman bir şirketiz. Yurt dışında bu işi 14 sene yaptık ve şu an Maçka Armani Residences’da hizmet veriyoruz. Üretici firma olarak en son teknolojiyi kullanıyoruz. Ürünlerimizin hepsi yurt dışında ki tesislerimizde bize özel tasarlanıp üretiliyor ve yaptığımız uygulamalara Ömür Boyu Garanti veriyoruz.” dedi.

 9 takımın kıyasıya mücadelesinde Gazcılar United birinci oldu. İkinci yarışma ise 20 Şubat'ta buz tutan Çıldır Gölü üzerinde yapılacak. Buz tutan Ardahan Çıldır Gölü üzerinde yarışacak takımlar Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek yarışta mücadele edecekler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.