ŞÖHRETLER ÇIKMAZ SOKAK`TA!

ŞÖHRETLER ÇIKMAZ SOKAK`TA!

Tv em`in yeni ve beklenen tartışma programı Çıkmaz Sokak izleyicilerle buluştu.

Medya dünyasının deneyimli ismi Utku Görkem Kırdemir'in moderatörlüğünü yaptığı Çıkmaz Sokak bundan böyle her salı 23:15'te çarpıcı ve önemli tartışmalarla Tv em ekranlarında olacak.

Bugüne kadar izlenme rekorları kıran pek çok programa imza atan deneyimli televizyoncu Fatih Polat'ın yapımcılığını üstlendiği 'Çıkmaz Sokak'ın ilk bölümünde şöhret ve şöhretin bedeli ele alındı.

Canlı olarak TV em ekranlarına gelen programda zaman zaman hararetli tartışmalar yaşandı. Programa bir dönem televizyon yarışma programlarının fenomenleri arasında yer alan Semra Kaynana ve Caner,oyuncu Özlem Selanik, Şarkıcı Hayfi, Hababam Sınıfı'nın unutulmaz oyuncuları Tuncay Akça ve Teoman Ayık, Oyuncu Esra Sönmezer, Duayen Gazeteci Nurcan Sabur, Halk Ozanı Hilmi Şahballı ve şov dünyasından birçok isim katıldı...

Fatih Polat'ın sahibi olduğu FSM Medya, çok deneyimli ve değerli televizyonculardan oluşan bir ekiple projelerine yön veriyor ve medya dünyasında kısa sürede yaptıkları işlerle farkediliyor.

Bülent Boğa'nın Genel koordinatörlüğünü yaptığı, farklı görüşler, farklı insanlar ve farklı olayların konu olduğu Çıkmaz Sokak'ın yönetmeliğini ise bir başka usta isim olan Şükrü Samsunlu yapıyor.

Çok yakında Türk Televizyonlarında ilk kez yayınlanacak olan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde izlenme rekorları kıran bir programın formatının da Türkiye haklarını alan FSM MEDYA adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.