Son Dakika... DENİZ SEKİ HASTANEYE YATTI!

Son Dakika... DENİZ SEKİ HASTANEYE YATTI!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve cezaevine giren Deniz Seki sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için başvuruda bulunmuştu.

Deniz Seki uzun süreden beri yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu ve Savcılık kararı ile bir kamu hastanesinde tedavi altına alındı.

Cezaevine girdiği sırada ciddi bir sağlık sorunu olduğu ve bu nedenle cezaevine giremeyen Seki, cezaevine girer girmez sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak istediğini belirtmiş, C. Savcılığınca da Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti.

Adli Tıp Kurumunca hastalığın ciddi boyutta olduğu ve sanatçının ameliyat olması gerektiğinin belirtilmesi üzerine bir kamu hastanesine sevki uzun süredir gündemdeydi.

Deniz Sekinin bugün ameliyat öncesi tetkiklerin yapılması ve ameliyatı için İstanbuldaki bir kamu hastanesine sevk edildiği, hastanede ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi.

Sekinin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu ise netlik kazanmamıştır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.