Son dakika / Rasim Öztekin... ARANAN KAN BULUNDU...

Son dakika / Rasim Öztekin... ARANAN KAN BULUNDU...

Kalp krizi geçiren usta tiyatrocu Rasim Öztekin hastaneye kaldırıldı. Kızı Pelin Öztekin ise 0RH(-) acil kan arandığını duyurmuştu. Usta oyuncu için çok sayıda kişi hastaneye gidince kan ihtiyacı da karşılandı. Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, "Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun" dedi.

62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirmişti. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Bu gelişmenin ardından usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Kızı Pelin Öztekin, "Babam Rasim Öztekin için 0RH(-) kana ihtiyaç vardı. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi'ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim" mesajı paylaştı.

İlerleyen saatlerde Pelin Öztekin, "Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacımız var" paylaşımında bulundu.

pelinoztekin-rasimoztekin-tweet.jpg

Öte yandan, kan vermek için Kızılay ya da hastaneye gidenler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.