Soru Küpü...ÜNLÜ İSİMLERDEN SÜRPRİZ SORULAR!

Soru Küpü...ÜNLÜ İSİMLERDEN SÜRPRİZ SORULAR!

Dünya televizyonlarının ilk ve tek stüdyosuz, sunucusuz ve kameramansız yepyeni sosyal oyun programı Soru Küpü’nün dördüncü bölümü 18 Mayıs Pazartesi günü saat 22.10’da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapay zekâ teknolojisinin ilginç bir ürünü olan “Soru Küpü” nün Dönmez ve Uman ailelerinin evine konuk olacağı yeni bölümünde yarışmacı ailelere ünlü şarkıcı Keremcem ve sevilen oyuncu Alp Kırşan’ın ilgi çekici sorularının yanıtları merak ediliyor.

TRT 1 korona günlerinde Evde Kal’ırken “Ev Hayat Dolu” kuşaklarında “Soru Küpü” programıyla izleyicilerini hem eğlendiriyor, hem de kazanmalarını sağlıyor.

Programın üçüncü bölümünde yarışan Arslan ve Kepez ailesinin evlerine tüm çevresi ekranlarla dolu bir küp bırakılıyor ve ailelere konuk olan küp, öncelikle sosyal mesafe uyarısı yaparak ev halkını selamlıyor.

Teknolojisi ve uygulaması ile hayranlık uyandıran küp, genel kültür, sanat, tarih, medya, günlük yaşam, bilim, edebiyat, teknoloji ve ülkemiz hakkında görsel ve işitsel sorular sorarak heyecanı dorukta yaşatıyor.

Ünlü şarkıcı Keremcem ve sevilen oyuncu Alp Kırşan sorduğu sorular ile ailelere heyecanlı bir sürpriz yaşatıyor.

Ünlü şarkıcı Keremcem, ailelere “Hangi hayvan kış uykusuna yatmaz?” ve sevilen oyuncu Alp Kırşan ise “Uçakların kara kutusu ne renktir?” sorularını yöneltiyor.

İki farklı ailenin büyük ödül için yarıştığı ve 3 etaptan oluşan programın sonunda en fazla soruyu doğru yanıtlayan aile 5 bin TL’nin sahibi oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.