Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur... SAVCILIKTA İFADE VERDİ!

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur... SAVCILIKTA İFADE VERDİ!

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur’un YouTube kanalında yayımlanan programının yeni sezon fragmanı, sosyal medyayı ikiye bölmüştü.

Sarıklı, cübbeli, silahlı ve sakallı karaktere yer verilmesine bazı kullanıcılar ‘ırkçılık' ve ‘İslamofobi’ içerdiğini ileri sürdü.

Bir grup vatandaş Uğur hakkında suç duyurusunda bulunurken, Uğur, İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılığa ifade verdi.

YouTube'ta tanınan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un, programının yeni sezon fragmanı tartışmalara neden olmuştu.

Sarıklı ve cübbeli, silahlı sakallı ve mini etek giyen bir kadının peşinden telefonla çekim yaparak yürüyen karakterlerin yer aldığı fragmana sosyal medyada tepki gösterilmişti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Tepkiler gelmeye devam ederken bir grup vatandaş İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Oğuzhan Uğur hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Açıklamada bulunan Hasret Yıldırım, "Oğuzhan Uğur fragman üzerinden ırkçılık ve nefret söylemiyle İslam ile alay etmiştir.

Biz bu yapılan fiili kınamak adına ırkçılık ve halkın bir kesimini alanen aşağılama suçlarında suç duyurusunda bulunacağız.

Oğuzhan Uğur yaptığı açıklamada 'Afgan halkını ön plana çıkardım' diyerek özrünün üzerine daha büyük hata işlemiştir" demişti.

Kaynak:sabah.com.tr/ DENİZ YUSUFOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.