SOSYAL MEDYA YILDIZLARI GO KART PİSTİNDE!

SOSYAL MEDYA YILDIZLARI GO KART PİSTİNDE!

Dijital dünyanın spor tutkunları yarış parkurunda bir araya geldi. 20 Kasım’da İstanbul Karting Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte, sosyal medya dünyasından 12 fenomen yer aldı. Takım oyuncularının her biri etkinlik boyunca 4’er takipçisini parkurda ağırladı.

70’lerin ortalarında İstanbul’da açılan ilk pistle Türkiye’ye taşınan go karta ilgi gün geçtikçe artıyor.

Online ticaret platformu Binomo, düzenlediği son turnuvası ile sektör dışındaki ilgi duyulan alanlarda da aktif bir rol oynayacağını duyurdu.

Binomo Özel Projeler Uzmanı Anne Kmel, şu açıklamaları yaptı: “En çok tercih edilen motor sporlarından olan go kart pazarı gün geçtikçe büyüyor.

Pazara dair yapılan araştırmalar 2020’de 104,8 milyon dolar değerinde olan spor dalının, 2030'da %50 büyümeyle 154,3 milyon dolara ulaşacağına işaret ediyor.

Biz de ek gelir elde etmek isteyenlerin yanında olan bir online ticaret platformu olarak bu büyümeyi desteklemeyi arzu ediyoruz.

Binomo Go - Cup adıyla 20 Kasım’da gerçekleştireceğimiz etkinlikte farklı alanlardan birçok ismi bir araya getirdik.”

Ticaret dünyasıyla spor tutkunu fenomenler bir arada

Etkinliğin birçok sektör için buluşma noktası olduğunu belirten Anne Kmel, “Turnuvamız yatırım, ticaret, spor ve sosyal medya dünyasından birçok ismi İstanbul’un en büyük go kart parkuru Karting Park’ta bir araya getirdi.

gokart-fenoman-2.jpg

Bu vesileyle birçok spor tutkunu turnuva heyecanına ortak oldu.

Yarış boyunca hem sporseverleri hem de sosyal medya dünyasından 12 fenomeni ağırladık.

Turnuva sonunda ise kazanan sarı takıma madalyayla birlikte birçok sürpriz ödül takdim ettik.

Turnuvamızda Sarı, Siyah ve Beyaz isimli 3 takımın yarışmasının yanı sıra ekipler enerji dolu bir sahne oluşturmak için turnuvaya özel tasarladığımız Binomo logolu sarı, yeşil ve beyaz kıyafetler giydi.” dedi.

Takımlarımızı sosyal medya fenomenleri oluşturdu.

gokart-fenoman-1.jpg

3 sosyal medya fenomeninin takımlara liderlik ettiğini söyleyen Anne Kmel, “Takım liderlerimiz hem dijital mecralarda hem de televizyon dünyasında başarıya ulaşmış insanlar.

Parkura çıkan fenomenlerden ilki, bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem’de canlandırdığı Kerem karakteriyle hafızalarda yer edinen Michele Cedolin. Binomo’nun finansal okuryazar olmak isteyenlere yatırım dünyasının kapılarını aralayan yeni podcast serisinde yer alan Michele Cedolin, beyaz takıma liderlik etti.

Kazanan sarı takımın lideri sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Mohamed Eid oldu.

Sosyal medya hesabındaki seyahat videolarıyla fark yaratan siyah takımın lideri Ozan Aras’ın yanı sıra, Buket Akdağ, Mahmoud Makki, Tuana Schumacher gibi ünlü influencerlar sosyal medya takipçilerinden seçtikleri 4’er kişiyi de turnuva boyunca ağırladı.

Bu sayede hem fenomenler hem de izleyiciler heyecanlı saatler yaşadı.”

Go - Cup’ta spor tutkunlarına sürpriz ödüller

Anne Kmel, turnuvanın aşamalarını ise şu sözlerle aktardı:

“Binomo Go - Cup etkinliğimiz çeyrek final, yarı final ve final olmak üzere 3 aşamadan oluştu. K

azanan sarı takım turnuva sonunda madalya almanın yanı sıra sürpriz ödüller kazandı.

Uzun zamandır farklı konseptlerle gerçekleştirdiğimiz bu turnuvalar sadece e-ticaret sektöründe değil diğer alanlarda da farklılığımızı yinelememizi sağlıyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.