Söz...3 SEZONUN SONUNA GELİNDİ!

Söz...3 SEZONUN SONUNA GELİNDİ!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı 'Söz', heyecan ve aksiyon dolu büyük final bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı Star’da..

3 sezondur heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’, büyük final öncesi yayınlanan özel fragmanıyla büyük ses getirdi.

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olarak Türk televizyon tarihinde bir çok ilkle imza atan ‘Söz’ün, ‘Bu Ülkenin Sevdalıları’ tanıtım videosu ekran başındakiler başta olmak üzere sosyal medyada büyük beğeni ve ilgi gördü.

Şimdiye kadar yayınlanan 83 bölümde yer alan en özel görüntülerin yer aldığı ve vatanı için canlarını hiç düşünmeden feda eden Mehmetçiğe ithaf edilen duygusal video Youtube’de kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlendi.

Çolak Geri Dönüyor…

soz_final1.jpg

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olarak 3 sezondur Türk televizyon tarihinde ilklere imza atan ‘Söz’ün sürprizlerle dolu büyük finalinde usta oyuncu Serhat Kılıç geri dönüyor.

'Söz'de canlandırdığı ‘Çolak’ karakteri performansıyla izleyenlerden tam not alan Serhat Kılıç, final bölümünde seyirci karşısına çıkıyor.  

42. bölümde ‘Söz’e veda eden Serhat Kılıç’ın hayat verdiği Çolak, büyük finalde Yavuz komutanla yeniden karşı karşıya gelecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.