Suat Özdemir... ABİSİNİN MİSYONUNU TAMAMLADI!

Suat Özdemir... ABİSİNİN MİSYONUNU TAMAMLADI!

Ünlü sanatçı Selahattin Özdemir'in kardeşi Suat Özdemir abisinin ölmeden önce seçtiği 5 parçayı onun sevenleri için seslendirdi.

Aynı zamanda abisinin ölmeden önce menajerliğini de yapan Suat Özdemir konu ile ilgili şunları söyledi;

"Vefatının öncesinde yine seslendirmek adına 5 parça seçmişti fakat ömrü maalesef buna yetmedi.

Bir misyondu bu, bir bayrak yarışıydı. Her ne kadar müziğin içinde olsam da, aslında ben bir solist değilim, bu gün okumuş olduğum ve gerek digital platformlarda, gerekse radyolarda dinleyen müzik severler ve hayranları sesimin abime çok benzediğini söylemekteler.

Bu benim için bir gurur kaynağı elbette. Bu misyonu ve bayrağı ben devralarak vefatından önce seçmiş olduğu bu 5 şarkının birisi olan “Günde kaç kere” isimli şarkıyı piyasaya çıkardık.

Şarkının sözü ve müziği Sn. Abdülkadir Nurlu ’ya ait, aranjörümüz ve aynı zamanda klip yönetmenimiz Sn. Selçuk İspir’inde katkıları ile güzel bir çalışma çıktı ortaya.

Herhangi bir ticari kaygı gütmeksizin yapılan bu çalışma tamamen abimin hatırasına ve sevenlerine karşı yapılan bir çalışmadır.

Eğer bu şarkılar ile onun anısını yaşatabiliyorsak ve sevenlerine seslenebiliyorsak ne mutlu bize.

Şu an stüdyo aşamasını bitirdiğimiz 4 eser daha var, kısa aralıklarla o eserleri de yine sevenlerimiz ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Bu bir bayrak yarışıdır, bu bir misyondur çalışmalarımda beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve dinleyicilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Tabi ki bu çalışmalarımızı halkımız beğenir, dinler ve bir bununla birlikte bir kitle oluşturabilirsek elbette konser organizasyonlarında değerlendireceğiz.

Her şey halkımız içindir, arz talep denklemidir, halkımız talep ederse elbette bizde üzerimize düşeni yaparız."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.