Sümer Tilmaç-Tecavüzcü Çoşkun... RADYODA  DJ'LİK YAPTILAR!

Sümer Tilmaç-Tecavüzcü Çoşkun... RADYODA DJ'LİK YAPTILAR!

Sümer Tilmaç ve Tecavüzcü Çoşkun radyo dj 'i oldular.Nesrin Mater Yönetimindeki Antalya'da 96.0 Frekansından yayın yapan toros line'de yayına başladılar.

Türk sineması'nın İki dev İsmi Sümer Tilmaç ve Tecavüzcü Çoşkun radyo dj 'i oldular.Nesrin Mater Yönetimindeki Antalya'da 96.0 Frekansından yayın yapan toros line'de yayına başladılar.

İki usta oyuncu yllardır Antalya'da yaşıyor ve Antalya'da bir çok işe imza atan Tecavüzcü Çoşkun ve Sümer Tilmaç şimdide 96.0 frekansında radyo torosline'de yayına başladı.

Salı günleri 14 -16 saatleri arası Tecavüzcü Çoşkun (vaybe çoşkun adı altında) yayın yapıyor

cuma 13 -15 saatleri arası Sümer Tilmaç (mikrofon sizde) adı altında yayın yapıyor.Hafta içi her sabah 10 -13 saatleri arasıda radyonuzun Şımarık kızı radyonuzdaki ses Özlem yayında.

yaptıkları proğramlar ile herkesi kırıp geçiriyorlar yaptıkları her işte çok başarılı olan iki usta oyuncu sümer tilmaç ve tecavüzcü çoşkun radyo programlarında antalyada en çok dinlenen radyocu oldular usta oyuncular radyo programı gerçekten çok zormuş sinemada seneryo yazılı geliyor okuyup oynuyoruz ama radyoda öyle degil herş dolaçlama oldugundan gerçekten radyo sunuculugu çok zor işmiş ama çokta keyifli dediler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.