Süreyya Yalçın... 100 KİLOLUK KINA ELBİSESİ!

Süreyya Yalçın... 100 KİLOLUK KINA ELBİSESİ!

Ozan Baran ile nişanlanan sosyetik güzel Süreyya Yalçın,'ın kına gecesi dillere destan oldu. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Suadiye'de bir mekanda düzenlediği kına gecesinde, 100 kilogram ağırlığında Sultan kıyafeti giydi.

 Ozan Baran ile nişanlanan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, kına gecesini Madame Margot Suadiye’de yaptı. Yüzün üzerinde davetlinin katıldığı kına gecesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. İkiliyi ünlü isimler ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Süreyya Yalçın gecede Tolga Çam imzalı ve 100 kilogram ağırlığında Sultan kıyafeti giydi.

sureyyayalcin_kina_1.jpgsureyyayalcin_kina_1.jpg

 Süreyya Yalçın Ağustos 2014’te aşk yaşamaya başladığı Antakyalı Ozan Baran ile geçen Eylül ayında nişanlanmıştı. Düğün hazırlıklarına hızla devam eden ikili kına gecesini Madame Margot Suadiye’de yaptı.

 Kına gecesinde ünlü isimler Süreyya Yalçın’ı yalnız bırakmadı

 Serdar Ortaç ve eşi Chloe Ortaç, Emel Yıldırım, Ferman Toprak, Tuğba Özerk ve Sinem Yıldırım gibi ünlü isimler Yalçın’a bu mutlu gününde eşlik etti.

Dünyaca ünlü isimlerin kostüm ve makyajla yeniden hayat bulduğu Madame Margot Suadiye’nin performans ustaları Süreyya Yalçın’a özel kına şovu yaptı. Kınada ağlaması beklenen Yalçın, beklenenin aksine davulcularla sahneye çıkıp, nişanlısıyla sürpriz yaptı. 

Gelin Yalçın’ın kınası yakılırken de muhteşem bir görsel şölen yaşandı. Çiftin düğün töreni ise 23 Ocak Cumartesi Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.