Survivor 2016... EN TALİHSİZ ELEME!

Survivor 2016... EN TALİHSİZ ELEME!

Survivor adasında birleşme partisi öncesinde dramatik bir eleme yaşandı. Ünlüler Takımından Tuğba Özay 3 aydır adada olup da birleşme partisini göremeden elendi.

Survivor adasında 2'si ünlüler 2'si gönüllüler takımından olmak üzere 4 eleme adayı var. Semih Öztürk ve Tuğba Özay ünlüler, Gizem Kerimoğlu ve Serkay Tütüncü ise gönüllüler adasının eleme adayları.

Survivor'da adaların birleşmesi öncesi yapılan son elemede adaylar hem gönüllüler hem ünlüler takımından. Bu kez Survivor oylama sistemi de farklı. Önce adaylar belirlendi sonra oylaması başlatıldı. Haliyle Survivor fanatikleri elenecek isimleri bilerek oy verdiler.

Semih Öztürk ismini bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Avatar Atakan verdi. Tuğba Özay ismi ise ünlüler takımı tarafından ada konseyinde yazıldı.

Gizem Kerimoğlu ismi de gönüllüler tarafından konseyde tam kadro halinde verilirken, Serkay Tütüncü adını da İbrahim Giydirir söyledi.

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre sıralamada en altta olan isim Tuğba Özay oldu. Bu durumda Tuğba Özay Survivor'dan adaların birleşmesi sonrasında elenen son isim oldu. İsim açıklandığı anda Survivor ada konseyinde ağır bir sessizlik yaşandı.

TUĞBA ÖZAY ELENİNCE NE DEDİ?

Ağlayarak konuşan Tuğba Özay elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

-"Buradaki yarış kadar buradaki duruş da önemliydi. Umarım ülkeme dönünce sokaktaki insanlar bana şunun hakkında şöyle dedikodus yapmasaydınız demezler. Benim için en önemli şey bunun söylenmeyecek olması. Sadece burda yaşanıyor sanıyoruz bazı şeyleri. Ne olursa olsun değerlerimize kendimize sahip çıkalım. "

ACUN ILICALI TUĞBA ÖZAY İÇİN NE DEDİ?

'Çok az yarışmacıya söylediğim şeyi sana söyleyeceğim' diyen Acun Ilıcalı ise Tuğba Özay hakkında şunları söyledi;

-'Çok insanın gönlünü kazandın. Seni tanımayan bir çok insan seni tanıdı. buna ben de dahilim. Bence örnek yarışmacılardan biri oldun nezaketinden hiç taviz vermedin'.

TUĞBA ÖZAY'IN VEDA ANINDA NAGİHAN SÜRPRİZİ

Tuğba Özay adadaki son büyük kavgasın Nagihan Karadere ile yapmıştı. Giderken herkese sarılırken ona da sarıldı. Nagihan Karadere'nin ağlaması dikkat çekti. Tuğba Özay hiç anlaşamadığı Avatar Atakan ile de samimi bir şekilde vedalaşan Tuğba Özay adaların birleşmesi öncesinde son elenen isim oldu.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.