Survivor 2017... HAFTALAR SONRA BİR ÜNLÜ VEDA ETTİ!

Survivor 2017... HAFTALAR SONRA BİR ÜNLÜ VEDA ETTİ!

Bu hafta oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler Takımı'nda, Sabriye ve Furkan'dan sonra konseyde yapılan oylamada üçüncü aday olarak İlhan Mansız'ın adı çıktı.

Ünlüler takımından gerçekleştirilen konseylerde isimleri çıkan yarışmacılar Sabriye Şengül, Furkan Kızılay ve İlhan Mansız'dı. Toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

Furkan KızılaySurvivor’dan elendiği açıklandıktan sonra hayli duygusallaştı. Sesi titremeye başlayan Furkan elenmenin de verdiği etkiyle gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan Survivor’da bir eleme konseyi daha geride kalırken bu kez yarışmaya veda eden isim, ünlüler takımından Furkan Kızılay oldu.

Furkan’ın elenmesi aslında bir bakıma büyük sürpriz olurken Acun Ilıcalı da yaptığı açıklamada “Bugüne kadar elenmesini en üzüldüğüm yarışmacı sen oldun” diye konuştu.

Acun ayrıca “Furkan senin Survivor’da daha fazla kalmanı beklerdim ancak halkımız böyle takdir etti buna saygı duymak zorundayız” diye konuştu.

DEMEK Kİ SABRİYE'Yİ...
 

Furkan elendikten sonra “Demek ki halkımız böyle takdir etmiş ve Sabri’yi benden daha çok Survivor’a yakıştırmışlar” dedi.

Furkan Serhat Akın’ı abisi gibi gördüğünü söyledi. Furkan’ın konuşurken sesinin titrediği, gözyaşlarına hakim olamayarak ağladığı görüldü.

Furkan bugüne kadar Survivor’dan elenenler arasında gidişi en fazla ses getiren yarışmacı oldu.

Survivor 30 Mayıs 2017 kim elendi? Adaya kim veda etti?

Survivor 2017'ye veda eden Furkan Kızılay kimdir?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır.

Ayrıca 2009 yılında Aşksın Sen adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler: Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler: Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.