Survivor 2017... ŞAMPİYON BELLİ OLDU!

Survivor 2017... ŞAMPİYON BELLİ OLDU!

Survivor 2017'nin Kıbrıs'ta yapılan yarı final gecesinde, SMS oylaması sonuçlarına göre finale kalan isimler ünlüler takımından Adem Kılıççı, gönüllüler takımından Ogeday Girişken olmuştu.

Bu akşam Kıbrıs'ta yapılan final gecesi SMS oylamasına göre 5 aydır süren yarışmada ipi göğüsleyen yarışmacı belli oldu.

Rakibinden daha fazla oyu alan Gönüllüler Takımın'dan Ogeday Girişken şampiyon oldu.

Survivor 2017 şampiyonu canlı yayında yapılan SMS oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı.

Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında yaklaşık 3 saat süren SMS oylamasının galibi Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

Survivor'ı kazanan yarışmacı ve Survivor 2017'nin birincisi ise Ogeday Girişken oldu.

Survivor birincisi 2017 şampiyonu (Survivor'ı kim kazandı?)

Survivor birinciliği adayı Ogeday Girişken : Survivor finaline kalan Ogeday Girişken gönüllüler takımında yer alıyordu. Survivor 2017'nin performans açısından şampiyonu Sema olurken, Ogeday da ikinci sırada yer aldı.

Ogeday performans birinciliğinde şampiyonluk rakibi olan Adem Kılıççı'ya hayli fark atıyor. Ogeday'ın performans tablosu şöyle: 
Birebir galibiyet sayısı : 187
Bayrak yarışı galibiyet sayısı : 20
Toplam oyun sayısı 448
Toplam Puanı : 590Survivor birincisi 2017 şampiyonu (Survivor'ı kim kazandı?)Survivor şampiyonluğu adayı Adem Kılıççı : Ünlüler takımının boksörü olan Adem Kılıççı, Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi geniş kitlelere sahip olan ünlü rakiplerinin arasından sıyrılıp final koltuğuna oturdu.

Adem'in geçmesi gereken bir diğer isim de Survivor performans şampiyonu olan Sema Apak'tı... Adem Kılıççı izleyicide oluşturduğu sempati ile Survivor 2017 şampiyonluğunun favori ismi. Performans açısından bakıldığında ise Ogeday'ın yanında sönük bir karnesi var. Karnesi şöyle : Birebir galibiyet sayısı : 125
Bayram yarışı galibiyet sayısı : 6
Toplam oyun sayısı : 359
Toplam puanı : 361

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.