Survivor 2017... ÜNLÜLER ARASINDA BÜYÜK KAVGA!

Survivor 2017... ÜNLÜLER ARASINDA BÜYÜK KAVGA!

Survivor 2017 adasının şimdiye kadar ki en büyük kavgası ünlüler takımında patlak verdi. İlhan Mansız ve Fatih Hürkan oyunlar sırasında kavga ettiler.

Acunn.com sitesi tarafından yayınlanan kavga görüntüleri İlhan Mansız ve Fatih Hürkan'ın yumruklaşarak yere düştüklerini gösteriyor. Yerde devam eden kavgayı ayırmak için gönüllüler de koşup geliyor.

Ancak İlhan Mansız ile Fatih Hürkan'ı birbirlerine vurmadan ayırmak mümkün olmuyor. Survivor adasının doktoru Metin Kuş da koşup gelenler arasında bulunuyor. Ancak Metin Kuş da kavgayı durdurmakta başarılı olamıyor.

Survivor adasındaki temel kurallardan biri kavgalarda fiziksel temasa asla izin verilmemesi. Bu tarz kavgaların hepsi diskalifiye ile sonuçlandı. Geçen sezonda hatırlanacağı gibi Semih'e vuran Zafer diskalifiye olmuştu.

İlhan Mansız ile Fatih Hürkan'ın kavgası onların kavgasını da sollayacak bir finalle bitiyor. Haliyle de her iki isme birden ya da birine diskalifiye gelebilir.

Survivor adasındaki İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasındaki kavganın asıl sebebi ise merak konusu. Tanıtım görüntüleri yayınlanan kavganın tamamının Survivor'da saat 20.30'dan sonra ekrana gelmesi bekleniyor. Kavga ödül oyunları sırasında kameralara yansıyor.

Oyununu oynayan İlhan Mansız arkadaşlarının yanına döndüğünde Fatih'ten gelen bir sözle dikleşiyor. İkilinin birbirlerine yükseldiğini gören Sema hemen araya giriyor.

Sema Apak'ın İlhan Mansız ve Fatih Hürkan'ı ayırma çabası başarılı olmuyor. İkili birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar.

Sema Apak her iki ismi de göğüslerinden itirek durdurmaya çalışıyor. Bu sırada takımdaki diğer yarışmacıların müdahil olmadıkları gözleniyor.

Ne İlhan Mansız ne de Fatih Hürkan kavgada geri adım atmıyorlar. Sonunda her iki isim Sema Apak'ı devreden çıkarıp birbirlerine giriyorlar.

Son anda kavgayı ayırmaya Tarık Mengüç ve Survivor'ın doktoru Metin Kuş koşuyor. Ancak iş işten geçmiş oluyor.

Survivor adasında İlhan Mansız ile Fatih Hürkan birbirlerine fiziki müdahalede bulunuyorlar. Yerde devam eden kavganın ardından diskalifiye gelme ihtimali çok yüksek.

Survivor adasında sözlü kavgalara izin var ancak fiziki müdahaleye asla müsamaha gösterilmiyor. Bugüne kadar da Acun Ilıcalı bir çok ismi bu yüzden adadan gönderdi. Şimdi İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavgası için alınacak karar merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.