Survivor 2018 All Star... BERNA'NIN SAĞLIK DURUMU AÇIKLANDI!

Survivor 2018 All Star... BERNA'NIN SAĞLIK DURUMU AÇIKLANDI!

Acun Ilıcalı, sakatlığı dolasıyla geçen hafta Survivor'a veda etmek zorunda kalan yarışmacı Berna Canbeldek hakkında açıklamalarda bulundu.

'Survivor 2018' yarışmasının 22 Nisan Pazar akşamı ekrana gelen ada konseyinde konuşan Acun IlıcalıBerna Canbeldek'in son durumu hakkında bilgi verdi.

Acun Ilıcalı, "Berna ile ilgili bir haber vermem lazım; Santa Domingo'da ameliyat oldu ve ameliyatı iyi geçti. Doktorumuz Metin Kuş bizzat ilgilendi.

Ondan gelen rapğor doğrultusunda kısa zamanda vedalaşmak için buraya gelecek. Onu getireceğiz, vedalaşıp gidecek. 'Geçmiş olsun' diyoruz.

Çok üzüldüğümüz bir sakatlık yaşadı" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımı adına mücadele eden Berna Canbeldek, oyun sırasında havuza atladıktan sonra dizinden sakatlanmış, ilk müdahalesinin ardından acılar içinde hastaneye kaldırılmıştı.
 


BERNA CANBELDEK KİMDİR?



Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa'da doğdu. 12 yaşından itibaren dans eğitimi aldı.

Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır.

Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.