Survivor 2018... FİNALE GÜNLER KALA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2018... FİNALE GÜNLER KALA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2018'de bu hafta, Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi. Yapılan eleme konseyinde Murat Ceylan adaya veda etti.

İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran; erkekler arasında dokunulmazlık oyununu kazanan Anıl Berk Baki'nin kararıyla ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu ve kızlar arasında dokunulmazlık oyununun galibi Nagihan Karadere'nin kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan olmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Murat Ceylan, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.
Survivor'da kim elendi? 22 Haziran 2018 SMS sonuçları!

Survivor 2018'e veda eden Murat Ceylan kimdir? 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.