Survivor 2018... RADİKAL DEĞİŞİM; TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR!

Survivor 2018... RADİKAL DEĞİŞİM; TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR!

Survivor 2018'de bu hafta eleme, dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında olacak. Acun Ilıcalı yaptığı açıklama ile All Star takımının dağılacağını ve Survıvor'ın yeniden başlayacağını açıkladı.

Survivor 2018'in 1 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında haftanın en iyi performansının sahibi olan ve ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi Anıl Berk Baki; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Cumali Akgül oldu.

Eleme adayları ise oylama sonucu Nevin Yanıt, bireysel dokunulmazlığı alan Cumali'nin kararı ile Birsen Beköz , haftanın en iyi performansını gerçekleştiren Anıl'ın kararı ile de Yağmur Banda oldu.

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı açıklama tüm yarışmacıları şok etti.

Gönüllüler Takımına sonradan dahil olan milli sprocu Batuhan'ın yarışmadan kendi isteği ile ayrıldığını açıklayan Ilıcalı asıl önemli değişikliği de açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı Survivor 2018 All star-Gönüllüler bitti diskalifiye var!

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

Yarın yapılacak Gönüllüler Takımı  elemesinin ardından All Star takımı 5 ve 6 kişiden oluşacak iki takıma ayrılacak.

Gönüllüler Takımı'nın yarışmacıları da  5 ve 4 kişi olarak ayrılacak ve iki takımın oyuncularından oluşan 10'nar kişilik iki takım belirlenecek. 

Yarışmaya bundan sonra bu iki takımın mücadelesi ile devam edilecek. Bu haberi alan All Star takımı şok oldu ve gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.