Survivor 2019... HİKMET'İN GİTMESİNE BORA SEVİNDİ Mİ?

Survivor 2019... HİKMET'İN GİTMESİNE BORA SEVİNDİ Mİ?

Survivor'a erkek arkadaşıyla ilginç konuşması damga vuran Melisa Emirbayer, adaya veda eden Hikmet ve yarışmanın en çok konuşulan ismi Bora hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sakatlanarak acı içinde hastaneye kaldırılan Hikmet'in yarışmaya devam edemeyeceğini duyurmuştu.

Final adayı olarak gösterilen Hikmet'in adadan ayrılışı gerçekleşirken, Survivor'dan elenen Melisa, Bora'nın Hikmet'in gitmesine sevindiğini belirtti.

Survivor Panorama programına katılan Melisa Emirbayer Bora hakkında olay iddialarda bulunurken Hikmet'in sakatlığıyla ilgili önemli bir detayı da açıkladı.
Melisa, "Bora'nın Seda ve Sude'ye olan samimiyetini gerçek bulmuyorum." diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.
 
Hikmet'in sakatlığına gitti diye sevinmiştir:
 
 "Bora, Seda ve Sude'yi basamak olarak kullanıyor. Biraz ağır olacak ama Hikmet'in sakatlığına bile gitti diye sevinmiştir"
 
Öte yandan Melisa, canlı yayında yarışmacı Seda hakkında ise övgü dolu sözler söyledi.
 
Melisa, "Seda ablanın samimiyetine her zaman güvendim hatta bir gün çok hastaydım ve Dalaka beni seçmişti. O gün Seda abla Dalaka'ya baya tepki gösterdi" dedi.
 
Survivor Panorama yorumcuları arasında yer alan İhsan Tarkan ise Survivor'da sakatlanarak adaya veda etmek zorunda kalan Hikmet'in durumuyla ilgili olay bir konuya değindi ve Bora hakkındaki düşüncelerini açıkladı.
 
Erkek lideri gibiydi: 
 
Hikmet'in sakatlığına Bora'nın kesinlikle üzüldüğünü belirten İhsan, "Survivor bir yarış ve Hikmet önemli bir adaydı. Hikmet beyaz takımın erkek lideri gibiydi.
 
Bora'ya yaradı: 
 
"En çok oyuna o çıkardı, karar verirdi. Bora onun gölgesinde gibiydi.Hikmet'in yokluğu Bora'ya yaradı. Daha çok öne çıktı.
 
Gitmesine sevinmemiştir. Ama onun şansı önü açıldı" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.