Survivor 2019... SEZONUN EN OLAYLI GÜNLERİ!

Survivor 2019... SEZONUN EN OLAYLI GÜNLERİ!

Tansiyonun tavan yaptığı bu hafta Yusuf ile Hikmet arasında büyük bir gerilim yaşandı. Gerilim yeni bölümde de devam edecek. Bu sefer Atakan ile Yusuf arasında büyük bir kriz yaşanacak. Atakan daha sonra rahatsızlık geçirecek.

Survivor'da 54. bölüm geride kaldı. Dünkü bölümde Siyah ve Beyaz takım, hem döner hem de pizza ödülü için iki mücadele birden verdi.

Her iki oyunda da büyük gerilimler yaşandı. Programı kaçıranlar ise oyunlardan hangi takımın galip geldiğini merak etti. İşte ayrıntılar...

SURVIVOR DÖNER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk oyun döner içindi. Oyunda her iki takım da istekliydi ve müthiş performanslar sergilendi.

Oyuna Yusuf'un atışları damga vururken Siyah takım oyundan 10'a 7 galip ayrıldı. Oyun sırasında Bora ve Atakan arasında büyük bir tartışma çıktı.

SURVIVOR PİZZA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dünkü bölümün ikinci ödülü pizzaydı. İlk oyunun morali ile yarışmaya çıkan Siyah takım moral ve motivasyon açısından üstündü.

Yarışmanın hemen başlarında Yusuf ile Hikmet arasında büyük bir kavga çıktı. Diğer yarışmacıların araya girmesiyle deyim yerindeyse facianın önüne geçildi.

Hikmet ve Yusuf parkurdan gönderildi. Oyun kaldığı yerden devam ederken oyunun galibi bir kez daha Siyah takım oldu.

SURVIVOR 55. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 54. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yarışmacılar bir kez daha ödül oyununa çıkacaklar.

Oyun esnasında Bora ile Atakan arasındaki gerilim Atakan ile Yusuf'un arkadaşlığını bitirme noktasına getiriyor. İkili büyük bir tartışma yaşarken Atakan yere yığılıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.