Survivor 2019...TÜRK TAKIMININ ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Survivor 2019...TÜRK TAKIMININ ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Survivor 2019 Türk Takımı'nın finalinde Yusuf ile Seda arasında SMS oylaması yapıldı. Survivor şampiyonu ise oylama sonucuna göre belli oldu.

Bodrum Antik Tiyatro'da yapılan ve canlı olaram TV8'de yayınlanan büyük finalde finalistlerden Yusuf Karakaya'nın annesi fenalaştı.

Zinnet Karakaya'nın tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin ardından Antik Tiyatroya geri döneceği haberi, yüreklere su serpti.

İki finalist, Seda Ocak ve Yusuf Karakaya arasında yapılan SMS oylaması sonucu rakibinden daha fazla oy alan Yusuf Karakaya Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasında Türk Takımı'nın şampiyonu olarak ilan edildi.

YUSUF: "ÇARESİZLİKTEN ÇILDIRACAK GİBİ OLDUM"

yusufkarakaya_annesi.jpg
Survivor Türkiye Yunanistan'da finale kalan Yusuf, Survivor 2019'da neler yaşadıklarını ve kendisine ne kattığını anlattı. Yusuf "Aile benim için her şey demek. Gerçekten çok zorlandım.

Survivor'a ailem için ve daha rahat bir hayat sunabilmek için gitmiştim. Annemim koluma taktığı yazmayla her gün konuştum annemmiş gibi. Açlığa ve zor yaşam şartlarına alışıyorsunuz ancak özlem artıyor. Çaresiz kalıp çıldıracak gibi oluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Annesinin verdiği yazmayı kupaya bağlarken gözyaşlarına hakim olamayan Yusuf, şampiyonluk kupasını ailesine ithaf ettiğini ve annesine vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.