Survivor 2019...YUNAN TAKIMIN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Survivor 2019...YUNAN TAKIMIN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Survivor'da heyecan bu akşam 109. yeni bölümle devam etti. Artık son ana gelinen Survivor'da bu akşam Yunan şampiyonu ve Türk finaline kalan isimler belli oldu.

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 109. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki bölümünde Türk yarışmacılar arasında yarı final, Yunan yarışmacılar arasında ise final heyecanı yaşandı.Peki Survivor'da bu akşam neler oldu?

TÜRK FİNALİNE KİMLER KALDI?

Survivor'da Türk finali öncesi yarı final heyecanı yaşandı. 4 yarı finalistin ikisi olan Emre ve Seda canlı yayında sms oylamasına kaldı. Yapılan oylama sonrası Emre, hayallerine veda etti ve böylelikle Seda, Yusuf ve Okay, ikinci oylamaya kalmayı başardı.

İkinci oylama sonrası ise finalistler Yusuf ve Seda oldu...

SURVİVOR TÜRKİYE FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor'ın Türkiye final bölümü 1 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Survivor 2019'un finali bu kez Kıbrıs yerine Bodrum'da olacak.

YUNAN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor 2019'da Yunan şampiyonu ise bu akşam belli oluyor. Katerina Dalaka, Dimitra Vamvakousi, Nikos Kosmas ve Afroditi Skafida'nın finale kaldığı Yunan bölümünde ilk elenen isim Afroditi oldu. Afroditi'nin ardından ise Nikos elendi. Böylelikle son 2'ye kalan yarışmacılar Dalaka ve Dimitra oldular.

Yunan şampiyonu Katerina Dalaka oldu ve 100 bin euro ödülün sahibi oldu.

Atletizmde Yunanistan şampiyonluğu bulunan Dalaka, geçen sene de Survivor'da finale kalmıştı. İşte Survivor Yunanistan şampiyonu Dalaka’nın hayatı…

KATERİNA DALAKA KİMDİR?
Katerina Dalaka 20 Ağustos 1992 Münih, Almanya doğumlu, 1,71 boyundaki Katerina 55 kilo ağırlığında.

Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayan Katerina Dalaka’nın ailesinin de sportmen bir geçmişi var. 400m engelli pistinde Yunanistan şampiyonu oldu.

26 yaşındaki Katerina Dalaka, geçen sene Yunanistan'da yayınlanan Survivor 2018'deki müthiş performansıyla dikkat çekmişti. Dalaka, Survivor 2018'de finale kalmış ancak sms oylamasında kaybetmişti.

Tanıtım bölümünde çok dinamik ve rekabetçi olduğunu dile getiren Katerina Dalaka, Survivor’da açlıktan endişe duyduğunu çünkü spor yüzünden iyi beslendiğini dile getirmişti.

Survivor Dalaka Survivor Türkiye Yunanistar'da 307.5 yarışmaya çıktı. Bunlardan 217'sini kazandı, 90.5'ini kaybetti ve 70.57 başarı ortalaması yakaladı.

Acun Ilıcalı, 2018 yılındaki Survivor 108. bölümde Katerina Dalaka ile çok ilginç bir olayı şöyle anlatmıştı: "Yunan Survivor'ında çok değişik bir durum oluyor o da şu, yarışmacılardan birisi karşı takımdaki erkek yarışmacıyı seçiyor ve büyük bir mücadele oluyor".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.