Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler...DİSKALİFİYE ŞOKU, TAKIM DARMADAĞIN!

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler...DİSKALİFİYE ŞOKU, TAKIM DARMADAĞIN!

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Surivor 2021'de Cemal Hünal'ın ardından yeni bir diskalifiye şok yaşandı. Survivor Türkiye'de Ünlüler takımında yarışan Meryem sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı.

TV8'in sevilen yarışmasıüst üste diskalifiye şoku yaşanıyor. Geçen hafta Cemal Hünal, sağlık sorunlarından ötürü yarışmaya devam edemedi ve adaya veda etti. 

Acun Ilıcalı, önceki sezonda yarışan Meryem'in dizinin sakatlanması ve operasyon geçirecek olması nedeniyle de diskalifiye olacağını açıkladı.

"SURVİVOR'A DEVAM ETME ŞANSI YOK"

Kararın açıklanması sırasında konseyde duygusal anlar yaşanırken Acun Ilıcalı, Meryem'in uzun süredir yarışamadığını ve bu sürede yarışma doktorunun ciddi çalışma yaptığını belirtti.

Meryem'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirten Ilıcalı, "Doktorumuzla bu sabah bir kez daha konuştum.

Meryem'in sol dizinde problem var. Adada kalması için şartları zorladık ama doktorun raporuna göre Survivor'a devam etme şansı yok, operasyon olması gerekiyor." dedi.

"ŞAKA GİBİ"

Acun Ilıcalı'nın bu kararı duyurmasının ardından konseyde duygusal anlar yaşanırken Meryem diskalifiye kararına "Şaka gibi" tepkisini gösterdi.

Meryem sözlerinin devamında iki yıl üst üste aynı talihsizliği yaşadığını belirtti.

SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR?

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.