Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler... OLAYLI KONSEY, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler... OLAYLI KONSEY, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler'de bu hafta Ada Konseyi oldukça hareketli geçti. Çağrı Atakan'ın sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürümesi, Acun Ilıcalı'nın Çağrı'ya verdiği cezanın yanı sıra kendi istediği ile yarışmadan ayrılmasını istemesi ve Gönüllüler Takımı'nda gerçekleşen eleme konseye damgasını vurdu.

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler'de bu haftanın iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler Takımı’nda ilk ada oylamasında Aleyna Çalışkan ve Hanzade Ofluoğlu eleme adayı olarak çıkmıştı.

İkinci kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada oylamasında ise Öykü Uysal eleme adayı olarak yazılmıştı.

9 Mart Salı akşamı yapılan Ada Konseyi'nde Gönüllüler Takımı’nın SMS birincisi olan Ayşe ise kendi takımında 4. eleme adayı olarak Uğurtan Dora’nın adını verdi.

Bu durumda haftanın 4. eleme adayı Öykü Uysal, Aleyna Çalışkan, Hanzade Ofluoğlu ve Uğurtan Dora oldu.

Bu 4 aday arasından en az SMS oyu alan  Öykü Uysal adaya veda eden isim oldu.

Acun Ilıcalı Ada Konsey'inde; İletişim oyununun bitiminde sinirlerine hakim olamayan, sunucu Murat Ceylan'a da hakaret ve şiddet içeren sözler söyleyen Çağrı Atakan için de prodüksiyonun yaptırımlarını açıkladı.

Çağrı Atakan'a 5 ödülden faydalanamama cezası verilirken, kendi isteği ile adadan gidip gitmemek için karar vermesini isteyen Acun Ilıcalı; 'Eğer gitmek istersen memnun olurum' dedi.

Bu kararı verebilmek için bir hafta zaman isteyen Çağrı Atakan, gözyaşları içinde yaptığını ve neler söylediğini hatırlamadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.