Survivor 2023... DİZİ DÖNDÜ, YERİNE TAKTI!

Survivor 2023... DİZİ DÖNDÜ, YERİNE TAKTI!

Survivor 2023'de dün akşam yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Survivor'un ünlü yarışmacılarından Kardelen, oyun alanında sakatlandı. Dizi dönen Kardelen, acilen hastaneye kaldırıldı. Parkurda yaşanan talihsiz kaza sonrası Survivor Kardelen'in Survivor akıbetine gözler çevrilirken sunucu Murat Ceylan Kardelen'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ödül oyunda mücadele eden Kardelen talihsiz bir kaza geçirdi.

AĞACA TIRMANDIĞI ESNADA SAKATLANDI

Dün akşamki bölümde yarışmacılar ödül oyununda havuzun üzerine kurulan ağaçlara tırmanarak bayrakları toplamaya çalıştı. Kardelen ise ağaca tırmandığı esnada sakatlandı.

Survivorda endişe dolu anlar Acı içinde kalan Kardelen hastanelik oldu

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Dizinin döndüğünü söyleyen Kardelen, acı içinde kıvranarak havuza düştü. Ekibin müdahalesiyle havuzdan çıkarılan yarışmacı, oyun alanındaki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Survivorda endişe dolu anlar Acı içinde kalan Kardelen hastanelik oldu

"PATELLASI TERS DÖNDÜ"

Murat Ceylan, Kardelen'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

Arkadaşlar maalesef üzücü istemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız. İstemediğimiz talihsiz bir durum başına geldi Kardelen'in. Tam yarışırken dış kısımda Kardelen'in patellası ( dizkapağı) döndü çıktı.

Kendisi bunu yerine taktı çok zor bir şeyi başardı. Ama doktorumuz hemen müdahale etti. Şuan ambulansla hastaneye gitti.

Görüntülemeye alınacak Kardelen'in sonucu bizimle paylaşılacak doktorumuz tarafından. Gelecek güzel haberi merak ediyoruz.

Survivorda endişe dolu anlar Acı içinde kalan Kardelen hastanelik oldu

VİLLADA KONAKLAMA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllülerin şampiyonluk için verdiği mücadelede adım adım büyük final yaklaşırken; iki takım arasında artan rekabet parkura da yansıdı.

Ada şartları için büyük önem taşıyan ödül dün gece villada konaklama ve yemek olarak açıklandı. Ayrıca kazananın kahve içme şansı da yakalayacağı ödülde kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı.

Kadınlar mücadelesinde kazanan gönüllüler oldu.

İlk turu kazanarak avantaj yakalayan gönüllüler ikinci turda geriye düştü. Erkekler karşılaşmasında ise ünlüler takımı galip geldi.

Eşitlik sağlanmasından dolayı oyun en iyiler mücadelesine kaldı. En iyiler yarışında ise kazanan gönüllüler takımı oldu.

Survivorda endişe dolu anlar Acı içinde kalan Kardelen hastanelik oldu

 

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.