'Survivor 2023... DOMİNİK'TE SON ELEME!

'Survivor 2023... DOMİNİK'TE SON ELEME!

'Survivor 2023'te finale yaklaşırken; 8 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar Bireysel Dokunulmazlık oyununun kazananı olmak için mücadele verdi. 'Survivor 2023'ün son Bireysel Dokunulmazlık oyununun üçüncüsü oynandı ve oyunun kazananı Nefise oldu. Ada konseyinde Nefise, eleme adayını söylerken, Survivor'a veda eden isim de belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te finaline sayılı günler kala, beş kişi kalan Nefise, Osman Can, Özgür, Yusuf ve Ertuğ son Bireysel Dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Ada konseyinde ise bir isim Survivor hayallerine veda etti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU SIRALAMA TURU

Bireysel Dokunulmazlık sıralama oyununda, en uzun süreyi yapan iki kişi yarı finale kalmak için mücadele verdi.

Nefise 01:01:75
Özgür: 01:03:07
Yusuf 01:03:80
Osman Can 01:10:57
Ertuğ 01:22:17

En uzun süreyi yapan Ertuğ ve Osman Can oldu. İkilinin karşılaşmasında, ilk oyunu Osman Can, ikinci oyunu Ertuğ, üçüncü oyunu, dördüncü oyunu, beşinci oyunu ve altıncı oyunu Osman Can kazandı. 5-1'lik skorla Osman Can adını yarı finale yazdırdı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU YARI FİNAL

Özgür – Yusuf mücadelesinde; İlk oyunu, ikinci oyunu ve üçüncü oyunu Özgür, dördüncü oyunu Yusuf, beşinci oyunu ve altıncı oyunu Özgür kazandı. Toplamda 5-1'lik skorla Özgür adını finale yazdırdı.

Nefise – Osman Can mücadelesinde; İlk oyunu Osman Can, ikinci oyunu, üçüncü oyunu, dördüncü oyunu ve beşinci oyunu Nefise, altıncı oyunu Osman Can, yedinci oyunu Nefise kazandı. Toplamda 5-2'lik skorla Nefise adını finale yazdırdı.

Survivor 2023te son dokunulmazlık mücadelesi Elenen isim belli oldu

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK FİNAL OYUNU

Nefise – Özgür mücadelesinde; İlk oyunu, ikinci oyunu ve üçüncü oyunu Nefise, dördüncü oyunu, beşinci oyunu Özgür, altıncı oyunu ve yedinci oyunu Nefise kazandı.

Toplamda 5-2'lik skorla Nefise, üçüncü Bireysel Dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

Survivor 2023te son dokunulmazlık mücadelesi Elenen isim belli oldu

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazananı Nefise, ödülden faydalanması için Yusuf ve Osman Can'ı seçti. Böylece, Nefise, Yusuf ve Osman Can acılı cips yeme şansını yakaladı. Ayrıca üç isim klasik arabayla yemek yemeye gitti.

Survivor 2023te son dokunulmazlık mücadelesi Elenen isim belli oldu

ADA KONSEYİ

Bireysel dokunulmazlık oyununun birincisini kazanan isim Yusuf olmuştu. Ödülden faydalanması için Özgür ve Osman Can’ı tercih eden Yusuf, eleme adayı olarak da Ertuğ'un adını vermişti.

İkinci oyunu kazanan isim yine Yusuf olmuştu. Yusuf, ödülden faydalanması için Özgür ne Nefise'nin adını vermişti. Dün akşamki ada konseyinde, haftanın ikinci Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Yusuf, Osman Can'ın adını vermişti.

Survivor'da haftanın ve sezonun son bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunun kazananı Nefise, eleme adayı olarak Özgür'ün adını söyledi. Böylece haftanın eleme adayları Ertuğ, Osman Can ve Özgür oldu.

Survivor 2023te son dokunulmazlık mücadelesi Elenen isim belli oldu

ADAYA VEDA EDEN İSİM OSMAN CAN OLDU

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Survivor'dan elenen isim Osman Can oldu.

Survivor 2023te son dokunulmazlık mücadelesi Elenen isim belli oldu

''ÇOK GÜZEL BİR HİKAYEYDİ''

Osman Can arkadaşlarıyla vedalaşmadan ve adaya veda etmeden önce yaptığı son konuşmasında şunları söyledi:

Benim için gerçekten çok güzel bir hikayeydi abi. Hayallerimi gerçekleştirdim ve son beşliye kaldım. Finale de kalmak isterdim ama olmadı, kısmet değilmiş.

Yapacak bir şey yok. Dediğim gibi kadere de inanıyorum. Sadece o finale kaldığım andaki ailemi görme hayali gerçekten beni ayakta tutuyordu. Ama kısmet olmadı yapacak bir şey yok.

İki gün sonra aileme kavuşacağım inşallah. Çok savaştım. İlk günden son güne kadar her şeyimi verdim abi. Sakatlandım, çok zorlandım ama hiçbir zaman bırakmadım, hiçbir zaman pes etmedim.

Yapacak bir şey yok abi hakkımızda hayırlısı buymuş. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kalan arkadaşlarıma da finalde başarılar diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.