Survivor 2024 All Star... HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2024 All Star... HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2024 All Star'da, haftanın son dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazanırken, Kırmızı Takım'da ise takım arkadaşlarından en fazla oyu alan bir erkek yarışmacı 4. eleme adayı oldu.

Nagihan ve Damla Can'ın tartışmasının damga vurduğu gecede, Acun Ilıcalı'dan gelen büyük ödül müjdesi de konseydeki nabzı düşürdü.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Cuma akşamı yapılacak olan Survivor All Star'da dokunulmazlık karşılaşmaları dün gece de devam etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU 9 NİSAN 2024 | Dün akşam Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Eşleşmeler belli oldu: 1 milyon TLlik ödül müjdesi

Kırmızı Takım'da yapılan oylama sonucu, Sercan 3 oy, Yunus Emre 2 oy, Özgür 1 oy, Atakan 1 oy, Hilmi Cem 2 oy aldı. Bu sonuçla haftanın 4. ve son eleme adayı Sercan olarak belirlendi. Haftanın diğer eleme adayları ise Yaman, Hakan ve Yasin olmuştu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU 9 NİSAN 2024 | Dün akşam Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Eşleşmeler belli oldu: 1 milyon TLlik ödül müjdesi

Adayların belirlenmesinin ardından Acun Ilıcalı düello eşleşmelerini de açıkladı. Performansa göre düelloda Sercan-Hakan, Yaman-Yasin karşı karşıya gelecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu için takımlar parkurda karşı karşıya geldi. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar havuz üzerindeki dengede durmaya ve suya düşmeye çalıştı.

Avantaj mücadelesinin finalinde Yasin-Yunus Emre eşleşmesi kazananı belirledi. Yunus Emre'nin suya düşmesiyle sayıyı Yasin kazandı. Bu sonuçla mavi takım avantajı 8-3 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında mavi takımda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı oynadı.

İkili eşleşmede ilk önce kadınlar ardından da erkekler parkura çıktı. Nefeslerin tutulduğu oyunun final eşleşmesinde Seda-Nefise, Sercan-Furkan eşleşmesi kazananı belirledi.

Son sayıyı Furkan'ın alması ile dokunulmazlıkta bayrak yarışını mavi takım 12-4 kazandı. Böylece haftanın 4. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

ACUN ILICALI'DAN YARIŞMACILARA 1 MİLYON TL'LİK ÖDÜL MÜJDESİ

Öte yandan Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmacılara bayram haftası müjdesini verdi. Ilıcalı, 21 Nisan'da birleşme olacağını söyleyerek, şunları ifade etti;

"Bayramda iletişim ödülü koymadık, bunun sebebi de bayramın hepimiz için çok özel olduğu ve bu yüzden de bütün yarışmacılarımıza mesaj hakkı veriyoruz. 3'er dakika mesajlaşacaksınız, en ayından aile tarafıyla gerçekleştireceksiniz.

Bayramın ilk günü akşamında oyun ertesi güne yansıyacak bir ödül, açık artırma. İkinci gün oynayacağınız ödülü kazanan takım, takım olarak 1 milyon TL kazanacak.

Bu da bu sezon varını yoğunu koyan yarışmacılarımızın bizim tarafımızdan ödülü olarak görebilirsiniz... Bayramın son gününde hayatın gerçekleriyle buluşup tarihi düelloyu hep birlikte yaşayacağız." dedi.

Öte yandan yeni bölüm fragmanında  Nagihan bu sefer de Seda ile kavga ediyor.

Survivor 2024 All Star 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz diyaloglar yaşandı.

Nagihan "Korkulu rüyanız olacağım ensenizde olacağım" diyerek gözdağı verdi. Seda ise "Ne yaparsan yap seninle mi uğraşacağız" yanıtını verdi.

fgfhf

Sinirlerine hakim olamayan Nagihan ise elindeki matarayı göstererek "Kafasına geçireceksin şunu görecek. Gömerim seni yolarım" diyerek bağırdı.

s

Seda ise "Hadi dene gel" diyerek rest çekti.

yju

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.