Survivor 2024 All Star... SAHRA NEDEN YARIŞMADAN AYRILDI; SARSICI İDDİALAR!

Survivor 2024 All Star... SAHRA NEDEN YARIŞMADAN AYRILDI; SARSICI İDDİALAR!

Survivor 2024 All Star'dan kendi isteğiyle ayrılan Sahra Işık, veda ettikten sonra yaptığı açıklamada "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2024 All Star'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Mavi takımda yarışan iddialı yarışmacılardan Sahra Işık, Survivor'a kendi isteğiyle veda etti.

Işık, vedadan sonra sosyal medya hesabından bazı isimleri hedef aldı.

SEDA AKTUĞLU, SAHRA'NIN EVLİLİĞİNİ BİTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

Yarışmadan elendiği açıklandıktan sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sahra Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" ifadelerini kullandı.

X'te "quartekk" isimli bir hesap Sahra'nın çekildiği açıklamadan önce yaptığı paylaşımda bir iddiayı gündeme getirdi. Yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediğini ileri sürdü.

Bunun üzerine ekibe ulaşan Aybirdi, Sahra ile görüşüyor. Ağlayarak ekiple konuşan Sahra ise çekilmek istediğini belirterek özel uçakla hemen İstanbul'a gelmek istediğini söylüyor.

Bu paylaşım ardından Sahra'nın apar topar yarışmadan ayrılması ve paylaşımına "N.M.S" notunu düşmesi kafa karıştırdı.

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay paylaşım: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum

BOŞANMA KARARI ALIP VAZGEÇTİLER

Sahra Işık iş insanı İdris Aybirdi ile 2019 yılında evlenmişti. Evliliklerinde krizler yaşayan ikili, evlilik terapistine başvurmuştu.

Boşanma davası açan çift daha sonra barışmıştı. İdris Aybirdi "Davayı tamamen geri çektik. Karşılıklı feragat ettik. Şu an ilişkimizde bir problem yok" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.